Totul despre "Românii au talent"

După un debut exploziv, cu audienţe incredibile şi cu oameni talentaţi care au ridicat pur şi simplu sala în picioare şi i-au lăsat pe juraţi muţi de admiraţie sau i-au făcut să râdă în hohote, vineri 25 februarie, ProTV, ora 20.30, difuzează cea de-a doua ediţie a emisiunii "Românii au talent".
După un debut exploziv, cu audienţe incredibile şi cu oameni talentaţi care au ridicat pur şi simplu sala în picioare şi i-au lăsat pe juraţi muţi de admiraţie sau i-au făcut să râdă în hohote, vineri 25 februarie, ora 20.30 ProTV difuzează cea de-a doua ediţie a emisiunii "Românii au talent".

Ecouri după prima ediţie


După prima ediţie a emisiunii "Românii au talent" numele lui Narcis Iustin Ianău a ajuns pe buzele tuturor şi a făcut înconjului ţării în numai câteva ore, iar filmuleţul cu prestaţia sa de la Pro TV a avut zeci de mii de vizualizări. Mai mult decât atât, talentul său l-a făcut pe Narcis Iustin Ianău vedetă peste noapte chiar şi peste hotare.

Numele lui şi talentul cu care este înzestrat au ţinut capul de afiş al ştirilor unei televiziuni din Canada care au spus că tânărul de 16 ani din România a detronat-o pe celebra Susan Boyle. La fel de surprinzători au fost şi Viorica şi Emil Luca, dansatori care au făcut nu mai puţin de 116 piruete, "Veveriţele vesele", trupa de travestiţi din Cluj care s-a dovedit a fi "plăcerea vinovată" a lui Mihai Petre, Cristian Novac zis Robo care a electrizat publicul cu mişcările sale incredibile, magicianul Eduard Maliţă şi iubita lui Bianca Oniţă, Felea Mădălina care a uimit toată sala cu numărul său spectaculos de gimnastică la bară sau gemenii Paul şi Virgil Păunescu care au încântat şi amuzat în egală măsură sala şi publicul cu vocile şi mişcările lor de dans.

Cum funcţionează?


"Got Talent" este un format care nu ţine cont de vârstă, ocupaţie sau talent. Scena este la dispoziţia tuturor celor care cred că au ceva de spus şi vor să îşi arate talentul în faţa întregii ţări.
Puterea de decizie stă în mâinile juriului, care prin apăsare unui simplu buton poate opri drumul spre celebritate al concurentului. Juraţii au la dispoziţie un "X" pe care îl pot activa în timp ce concurentul performează pe scenă, asta în cazul în care numărul prezentat nu le este pe plac. Dacă toate cele trei "X'-uri sunt aprinse în timpul actului artistic, concurentul este nevoit să se oprească şi să părăsească scena.

Decorurile spectaculoase au găzduit o competiţie unică în care cei mai dezinhibaţi români au fost să-şi arate talentele în speranţa că vor reuşi să impresioneze juriul şi ţara întreagă şi vor câştiga impresionantul premiu de 120.000 de euro. "Românii au talent" este mai mult decât un show spectaculos în care oamenii îşi pun în valoare toate abilităţile lor, oricât de neobişnuite ar fi acestea, el este poarta către celebritate.

Efectul “Got Talent”


Pe lângă sumele pe care le câştigă în acest concurs, viaţa marilor câştigători este complet schimbată. Albumul de debut al lui Paul Potts, câştigătorul primului sezon "Britain's Got Talent" s-a vândut într-un număr uriaş de exemplare, reprezentând suma tuturor albumelor aflate în Top 10.
Faryl Smith, concurenta în sezonul al doilea, are un contract de milioane de lire sterline, a fost nominalizată la Classical Brit Award, iar albumul ei de debut a devenit cel mai rapid vândut album de muzică clasică din istoria topurilor britanice.

Susan Boyle, una dintre cele mai cunoscute vedete lansate de "Britain's Got Talent" a ajuns şi ea la o super performanţă: albumul ei de debut a fost cel mai bine vândut album din întreaga lume în 2009. Susan a reuşit să vândă peste 10 milioane de exemplare, chiar dacă albumul a fost lansat cu doar 6 săptămâni înainte de sfârşitul lui 2009. Shaheen Jafargholi, baieţelul de 12 ani care a impresionat juriul şi sălile întregi cu vocea lui, a fost invitat să cânte la slujba de comemorare a lui Michael Jackson, care a avut loc în iulie 2009, în L.A.

Romani la "Got Talent"


Petruţa Cecilia Kupper o tânără plecată de doar un an din ţară a cântat miraculos la nai pe scena concursului din Germania, reuşind să impresioneze juriul şi telespectatorii şi să câştige premiul de 100.000 de Euro pus la bătaie de "Das Supertalent".

Ioan Veniamin Oprea, artist român cu domiciliu în SUA, a reuşit să impresioneze juriul de la "America's Got Talent" cu numărul lui incredibil şi unic în acelaşi timp: un tub colorat pe care îl manevrează cu corpul.

Andreea Olariu, de 14 ani, premiată la concursul "Io canto", organizat şi difuzat de Canale 5 în Italia, va fi una dintre concurentele noului sezon "America's Got Talent".

Fetele de la Indigo au încercat cu orice preţ să cunoască celebritatea peste Ocean, motiv pentru care au fost şi ele concurente în cadrul show-ului "America's Got Talent". Din păcate, apariţia lor nu a dus decât la un scandal.

Monica şi Gabriela Irimia, adică Cheeky Girls, s-au aflat şi ele pe scena de la "Britain's Got Talent", unde au prezentat un dans în stil Bollywood.
Fetele nu au reuşit să ajungă în semi-finale.

Ce va urma?


Cea de a doua ediţie a emisiunii "Românii au talent" care va fi difuzată astăzi, 25 februarie, la Pro TV începând cu ora 20.30, le rezervă telespectatorilor alte surprize de proporţii. Întreaga audienţă va fi luată din nou prin surprindere de numere incredibile de acrobaţie, dresaj sau de voci extraordinare care vor lăsa juriul fără replică. Unii concurenţi vor smulge ropote de aplauze, alţii vor provoca hohote de râs, iar unii vor impresiona până la lacrimi.

25 Februarie 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod