Teo Trandafir, in direct, de Paste

Intotdeauna vesela, spontana, numele Teo Trandafir este sinonim cu buna dispozitie. Acesta a fost si criteriul in functie de care ne-am ghidat in momentul in care am decis sa-i propunem un interviu legat de modul in care isi petrece Teo Pastele.
Intotdeauna vesela, spontana, numele Teo Trandafir este sinonim cu buna dispozitie. Acesta a fost si criteriul in functie de care ne-am ghidat in momentul in care am decis sa-i propunem un interviu legat de modul in care isi petrece Teo Pastele. Pentru a vedea daca ne-a iesit sau nu, iti recomandam sa citesti raspunsurile de mai jos.

In prezent, binecunoscutul om de televiziune poate fi urmarit pe postul de televiziune Prima TV. "Teo Live", de luni pana vineri, la ora 16.30, si "Momentul adevarului", in fiecare luni de la ora 21.00.

Care este cea mai frumoasa amintire de pana acum legata de o zi de Paste?


Eram cu Andreea (Andreea Godeanu, producatorul emisiunii si cea mai buna prietena a mea) acasa la mine, terminaseram de facut toata treaba, bucatele erau randuite pe masa pascala si am iesit impreuna in curte, ca sa ne privim copiii jucandu-se impreuna. Ni s-a parut foarte frumos si reprezentativ pentru aceasta sarbatoare a pacii si linistii.

Mergeti la biserica in noaptea de Inviere?


Da. Pentru mine, Pastele este o taina pe care o impart doar cu cei pe care ii consider familia mea.

Consumati carne de miel? Va intreb, pentru ca nu toata lumea o apreciaza.


Niciodata. Vedeti, eu am o poveste cu mielul.
Nu mananc miel pentru ca, in copilaria mea, animalul meu de companie a fost, culmea, un miel. Desigur, el a devenit destul de iute berbec, dar asta nu a afectat in niciun fel legatura noastra.

Aveam closetul in fundul curtii, iar mielul meu (berbec, zic) se aseza in usa care se deschidea in exterior, blocandu-ma inauntru, sistematic. Ani de-a randul, mi-am impartit amintirile cu Malu'. Cum sa mananc acum miel? Pentru mine, e ca si cum as manca papagal sau caine. Nu-mi mananc prietenii.

 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • victoria pe 5 Mai 2008, 08:06
    special pentru TEO

    Draga TEO te admir de fiecare data cand urmaresc emisiunea ta. Ma delecteaza de fiecare data. Tu ai atata modestie in tine si totul se transforma in umor. Aceste sarabatori de Sfantul Paste le-am petrecut mai greu pentru ca si eu sunt la un regim de viata sanatos (asa se spune acum / nu "regim de slabit"). Am trecu cu bine pentru ca nu am depus in greutate. Vreau sa tin legatura cu tine in acest sens. Pentru ca este prima data cand iau legatura cu tine tin sa-ti multumesc pentru tot ce faci pentru noi in emisiunile pe care le realizezi.

    0
    0

  • Mary pe 4 Mai 2008, 08:01
    TEO

    O felicit pentru tot ce face. Sa se bucure de fetita si sa o vada mare,sanatoasa, realizata.O pup.

    0
    0

  • kore_kleopatra pe 29 Apr 2008, 13:36
    teo

    teo te iubesc la multi ani ! PASTE FERICIT!

    0
    0

  • scheopu georgeta pe 28 Apr 2008, 16:05
    teo

    teo un om deosebit,o femeie desteapta care nu digera idioteniile si are putin prieteni cu adevarat.ii doresc pc in suflet si tot ce bun ptr.copilul ei .am si eu o ftita de 3ani si 1/2 si am adus-o pe lume la 39 de ani si ceva.te admir si-mi face placere s-o ascult pe teo oricand.galati 28.04.2008

    0
    0

  • Corina pe 27 Apr 2008, 02:18
    PASTE FERICIT!

    Le admir pe amandoua pentru taria de a fi femei. PASTE FERICIT!

    0
    0

  • daneta pe 26 Apr 2008, 18:42
    teo si nadia

    sunt minunate ,le apreciez asa cum sunt la adevarara lor valoare,le urez sanatate maxima lor si la cei de langa ele si sarbatori pascale cu fericire

    0
    0

  • stan daniela pe 25 Apr 2008, 23:17
    asemanare de caractere

    ma regasesc foarte mult in stilul tau de a face fata zi de zi persoanelor mai mult sau mai putin dotate mental chiar daca am o meserie total diferita de a ta si in ce priveste lupta cu kg ne asemuim perfet avand aceeiasi problema te admir f mult esti f desteapta se vede ca nu prea ai adversari pe masura si ce ma amuza cel mai mult la tine modul in care le faci pe asa zisele vedeteblonde brune sau roscate sa pice in ridicol si proria lor prostie as vrea f mult sa stam macar cateva min de vb daca treci prin gaiesti contacteazamacinci min la o cafea visez nu ori cum eu las nr de tel 0723648626 cu respect

    0
    0

  • ADA pe 25 Apr 2008, 09:41
    urari

    sunteti 2 doamne extraordinare,va felicit si va urez PASTE FERICIT!PTR MINE SUNTE-TI UN EXEMPLU!

    0
    0

  • lumiclep pe 25 Apr 2008, 09:20
    Paste fericit!

    Sunt intradevar doua femei extraordinare.Le urez si eu un Paste fericit dar si voua, echipa Eva.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod