"Teleportati in adolescenta", masina timpului sau efectul betiei?

ROB CORDDRY (Lou) si-a facut debutul la emisiunea "The Daily Show cu Jon Stewart", in primavara anului 2002, si a devenit rapid unul dintre cei mai populari corespondenti care au aparut de la acest talk-show. A continuat sa educe publicul cu scenetele lui politice in toamna anului 2006,  si a avut aparitii in multe emisiuni in urmatorii ani.

Corddry s-a mutat in L.A. pentru emisiunea "The Daily Show", iar in anul 2007 a jucat in sitcomul "The Winner", creat de scriitorii si producatorii Seth MacFarlane si Ricky Blitt. Pe langa proiectele de televiziune, Corddry a aparut in numeroase comedii, mai importante fiind "Old School/ Vechea gasca", "Blackballed: The Bobby Dukes Story" si "Blades of Glory/ Taisul gloriei". De curand a fost vazut in comedia "What Happens in Vegas/ Mariaj de Vegas", cu Ashton Kutcher si cu Cameron Diaz, "Harold and Kumar Escape from Guantanamo Bay/ Harold si Kumar evadeaza din Guantanamo Bay" si in rolul lui Ari Fleischer in cronica lui Oliver Stone despre George W. Bush. In anul urmator, apare in comedia independenta "The Winning Season" cu Sam Rockwell.

Ca scriitor si creator de texte comice, Corddry a fost unul dintre primele talente care au creat programe originale pentru internet.
Facand echipa cu departamentul digital de la Warner Bros. TV Group, Studio 2.0 (www.thewb.com), Corddry a fost creator, scriitor si regizor al serialului "Children's Hospital", care parodiaza drama medicala. Lansat in decembrie, anul trecut, serialul cu capitole de cinci minute i-a avut in distributie pe Corddry, Jason Sudeikis de la SNL, Lake Bell, Megan Mullally si pe Ed Helms. Serialul a castigat Premiul Webby la categoria "Comedie: lungmetraj sau serial" si a primit doua alte nominalizari pentru "Cea mai buna interpretare" (Corddry) si pentru "Comedie: scurtmetraj sau episod" (pentru episodul 4).

Corddry a aparut in seriale de televiziune precum Curb Your Enthusiasm, Arrested Development si Upright Citizens Brigade. Filmografia lui include "The Heartbreak Kid/ Cat dureaza o casnicie al fratilor Farrelly", cu Ben Stiller, Semi-Pro, cu Will Ferrell, Patriotville, cu Justin Long si "Failure to Launch/ Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani", cu Matthew McConaughey. Corddry locuieste in prezent impreuna cu sotia sa si cu cele doua fiice in Los Angeles.

CRAIG ROBINSON (Nick) este cel mai bine cunoscut pentru rolul sarcasticului Darryl Philbin care lucreaza la Dunder-Mifflin, in serialul premiat la Emmy si la SAG, "The Office", care incepe acum filmarile sezonului al saselea.
Robinson a putut fi vazut vara trecuta in "The Goods", cu Jeremy Piven si in comedia pentru adolescenti "Post Grad", cu Alexis Bledel. La inceputul acestui an, a jucat in "Miss March", alaturi de membrii trupei The Whitest Kids You Know, a avut o aparitie-medalion in "Night at the Museum: Battle for the Smithsonian/ O noapte la muzeu 2", si a aparut intr-un episod din serialul marca HBO, "Eastbound & Down/ Viata si apucaturile lui Kenny Powers". Tocmai a terminat filmarile la filmul independent "Father of Invention", cu Kevin Spacey si cu Camilla Belle.

Fiind initial comediant, Robinson s-a facut cunoscut pentru prima data in Festivalul Comediei de la Montreal din 1998, "Just For Laughs". In acel an, a mai fost premiat si la Festivalul de Comedie de la Oakland  si la Miller Genuine Draft in 1996, la Comedy Search. Imediat dupa acestea a avut o aparitie la "The Jimmy Kimmel Show" si la "Real Time cu Bill Maher". Dominand acum spectacole si festivaluri din toata tara, apare atat singur, cat si cu trupa, combinand comedia lui lirica si indemanarea la clape.

Inainte de a decide sa-si urmeze cariera de comediant, Robinson era profesor la o scoala publica din Chicago.
A absolvit facultatea la Universitatea de stat din Illinois si masteratul la Universitatea St. Xavier. In timpul studiilor de la Chicago si-a descoperit pasiunea pentru actorie si pentru comedie, alaturandu-se  grupului de la Second City Theatre. Robinson locuieste in prezent in Los Angeles.

CLARK DUKE (Jacob), este originar din Hot Springs, Arkansas, si este creatorul serialului de comedie "Clark and Michael", pe care l-a scris, regizat, produs si in care a jucat, alaturi de prietenul si partenerul lui de comedie, Michael Cera. Acest serial care a satirizat eforturile personajelor lor de a scrie si a vinde un serial de televiziune, a aparut pe multe liste ale publicatiilor la categoria "Cel mai bun serial" in anul 2007, inclusiv in Time Magazine, Entertainment Weekly, The New York Times, Los Angeles Times  si multe, multe altele.

Muzician talentat, Clark a lansat o trupa in Los Angeles si continua sa lucreze la diverse proiecte ca scriitor, actor, regizor si producator. Munca sa l-a introdus in lumea filmului, a televiziunii, a media si a activitatii editoriale, cu nenumarate proiecte in curs de dezvoltare. In 1992 a fost nominalizat la Premiile Young Artist la categoria "Actor remarcabil intr-un serial de televiziune", pentru interpretarea din "Hearts Afire".

In 2008, Clark a avut un rol principal in comedia pentru adolescenti "Sex Drive/ in SEXcursie", in regia lui Sean Anders.
In prezent, Clark poate fi vazut in rolul lui Dale, in comedia de succes "Greek". Si-a imprumutat vocea mai multor personaje din serialul de animatie creat de Seth Green, Robot Chicken. Intre proiectele viitoare ale lui Clark se numara un rol in comedia de actiune "Kick-Ass", alaturi de Nicolas Cage si de Christopher Mintz-Plasse. Urmeaza si A Thousand Words, unde Clark care va juca alaturi de Eddie Murphy. Clark locuieste in prezent in Los Angeles, California.
31 Martie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod