Secretele autopsiei lui Michael Jackson

Multe s-au spus si s-au scris dupa si despre moartea Megastarului, Michael Jackson.
Multe s-au spus si s-au scris dupa si despre moartea Megastarului, Michael Jackson. Au exista speculatii, zvonurile, insa nimic concret pana la aparitia raportului medico-legal care a pus punct, intr-un fel sau altul. Starea artistului era deplorabila, si, mai grav decat atat, medicul lui personal nu a facut nimic in acest sens.

Dar sa vedem ce spune exact raportul, publicat de Dailymail, ca sa ne lamurim, o data pentru totdeauna, de ce a murit Megastarul, dar si cum arata el in realitate.

13 intepaturi proaspete...


In primul rand pe corpul artistului s-au gasit nu mai putin decat 13 urme ale acelor folosite atunci cand i se injecta "laptele meu", asa cum numea Michael solutia de anestezic si antidepresive pe care o lua frecvent. Acestea au fost descoperite pe gat, brate si picioare si au fost evidentiate grafic in raportul medico-legal. Pe langa acestea 13, s-au mai gasit inca 23 de cicatrici, semnele interventiilor chirurgicale facute de-a lungul timpului.
In plus, in acelasi document exista specificatia clara ca artistul purta o peruca pentru a ascunde faptul ca existau zone ale scalpului unde nu mai avea par si ca artistul suferea de vitiligo.

Raportul medical, care are 51 de pagini, a fost facut public pentru a sustine acuzatia de omucidere care-i este adusa medicului personal al lui Jackson, Dr. Conrad Murray. Conform datelor existente in acest dosar se spune clar ca suportul medical primit de Megastar in ultimele ore din viata nu au avut nicio legatura cu o practica medicala corecta. In afara faptului ca se sustine inca o data ideea conform careia decesul a fost provocat de o doza letala de anestezic, denumit Propofol, oficialii merg mai departe si afirma ca doza administrata era suficienta pentru a tine inconstient un pacient care este supus unei interventii chirurgicale de o dificultate extrema.

Dormitorului asemanator cu un salon de la Terapie Intensiva


In plus, in acest document este prezentata si camera artistului, locul in care a fost gasit inconstient. Aceasta arata, mai degraba, ca un salon de la Terapie Intensiva.
Asadar, s-au gasit acolo un tub de oxigen, retete, accesorii medicale, o cutie cu catetere, alte obiecte necesare in situatii de acest gen, alcool, vata si... o sticla plina cu urina. Se pare, insa, ca tubul de oxigen era gol si toate echipamentele deconectate.

In ceea ce priveste strict medicamentele gasite in locuinta de 15 milioane de dolari, pe care o inchiriase artistul, in raportul medico-legal apar urmatoarele: 11 fiole de Propofol (niciuna nu avea prospect si pe niciuna nu era trecut numele pacientului sau al medicului), medicamente impotriva axietatii (diazepam, orazepam, temazepam), altele impotriva insomniei - toate prescrise de Dr. Murray. Pentru atacurile de panica exista Clonazepam, antidepresivul - Trazodone, relaxantul muscular - Tizanidine, Midazolam lichid si 14 capsule de Efedrina, Apirina, alt relaxant muscular - Zanaflex, Prednison, si antibioticul Azithromycon.

"Singurele cazuri in care s-a folosit acest medicament acasa au fost inregistrate ca si crime, sinucideri sau accidente"


In afara de Propofol, in sangele lui Michael Jackson s-au mai gasit urme de sedative (Lidocaina, Diazepam, Nordiazepam, Lorazepam si Midazolam) dar si Efedrina, care este folosita in tratamentul narcomanilor si depresivilor. Explicatia medicului, in aceasta situatie, a fost ca Jackson suferea de insomnie cronica si ca era dependent de multi ani de Propofol, singurul care-l ajuta sa se odihneasca.
Contraargumentul a venit din partea unui anestezist, consultat de politie, care a spus ca nu a auzit pana acum sa se foloseasca acest medicament in tratamentul pentru insomnie si ca nici nu exista indicatii medicale in acest sens.

"Singurele cazuri in care s-a folosit acest medicament acasa au fost inregistrate ca si crime, sinucideri sau accidente", explica dr. Selma Calmes. "Din cauza riscurilor presupuse de administrarea acestui tip de medicament, atac de cord sau probleme respiratorii, anestezicul trebuie folosit numai in prezenta medicului specialist", continua aceasta. "Pacientul trebuie monitorizat in permanenta atunci cand i se administreze aceasta substanta", conchide medicul. Ceea ce se pare ca nu a facut si Murray, care le-a declarat anchetatorilor ca in dimineata fatala a plecat pentru cateva minute de langa Jackson pentru a se duce la toaleta.

In ciuda tuturor faptelor prezentate mai sus, Murray s-a declarat nevinovat, la prima infatisare a procesului care a avut loc luni, la Los Angeles.
Medicul in varsta de 56 de ani, care fusese retinut de politie, a fost eliberat pe cautiune - 50.000 dolari - si urmeaza sa revina in fata magistratilor pe 5 aprilie.
In ceea ce-l priveste pe tatal artistului lucrurile sunt simple: el consideta ca fiul sau a fost omorat de Conrad Murray, in urma unei conspiratii facute in jurul lui Michael.
11 Februarie 2010
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dia pe 27 Feb 2010, 11:16
    Unde e comentariul mariei?

    V-as ruga daca se poate sa repuneti comentariul mariei mi-a placut tare mult , era cam lung dara doar o parte daca se poate , avem dreptul de a spune cuvintele din suflet pentru Michael .

    1
    1

  • dorya pe 27 Feb 2010, 11:12
    Michael, inger drag!

    Suntem cei care au fost contemporani cu un inger ce a fost fortat sa plece. In jurul sau au fost oameni ajutati oameni care au avut doar de castigat , iar cei care au avut putere l-au trimis dintre noi , acuma regretam acest inger iubitor si trist, e tarziu dar iubirea nu moare. Michael te iubesc , te-am iubit mereu,lacrimile pentru tine nu inceteaza sa curga , te iubesc TE IUBESC!!

    1
    1

  • aceeasi Athina ( Brasov ) pe 26 Feb 2010, 10:35
    CONTINUAREA :

    ...de a-i infrunta cu toata asprimea pe smintitii care isi lasa mizeriile pe net.Din acel iunie blestemat, viata mea s-a rupt in doua, dar de atunci sunt si voi fi vesnic o inima daruita LUI MICHAEL. O spun cu toata bucuria si mandria indreptatite.Doar EL mi-a ramas si imi va ramine lumina si taria daruite de DUMNEZEU, pentru a putea rezista in aceasta lume mizera, si pentru a evolua spiritual.

    1
    1

  • Athina-Aurelia Costea ( Braso pe 26 Feb 2010, 10:18
    Dragii mei, surori si frati fani adevarati,

    DUMNEZEU sa va binecuvanteze cu toate bunatatile !!! Am citit toate aceste MINUNATE comentarii care m-au emotionat si ma vor intari.Dragii mei, sa nu ne lasam intimidati !! Luptati si d-le voastre prin toate mijloacele posibile, ca INGERUL nostru drag, care s-a ostenit pentru noi toti, urmind poruncile TATALUI CERESC, sa nu mai fie ranit !! Eu mi-am luat acest angajament sfant de a

    1
    1

  • cc pe 22 Feb 2010, 17:51
    MJJ- SCREAM

    EL A STRIGAT!A INCERCAT,DAR "EI" I-AU INNABUSIT TIPATUL!BECAUSE....THEY REALLY...DON'T CARE ABOUT US!A INCHIS OCHII,A OFTAT SI S-A RETRAS CU DEMNITATE!NU A FUGIT!DISCRET CA O USOARA BOARE DE VANT A DISPARUT DIN REALITATE!ACUM...S-A DUS SA SE ODIHNEASCA PUTIN!DE FAPT L-AU REDUS LA TACERE....?!ASA CRED EI?OOOOOOOOOO.....NU!NOI SANTEM AICI,ACOLO,DINCOLO......EVERYWHERE!A STRANS IN SUFLET DUREREA,UMILINTA,CALOMNIILE;A INCLESTAT DIN DINTI,A INCHIS OCHII,A RIDICAT MANA SI A AVERTIZAT:DESTUL!SI.......N-AM STIUT!AU VRUT SA-L MARGINALIZEZE!DAR....SANTEM NOI,FIINTE DIN INTREAGA LUME CARE IL VOM PASTRA VIU IN AMINTIREA CELOR MULTI!FLOAREA IUBIRII PE CARE A PLANTAT-O IN JURUL LUI,A INCOLTIT!POATE E TARZIU,A FOST SECETA!DE-ABIA ACUM DUMNEZEU A TRIMIS PLOAIA!LACRIMILE NOASTRE AU PICAT PESTE EA SI A INCEPUT SA CREASCA!"EI"VOR SA DISTRUGA RASA UMANA,PAMINTUL,TOT CE DUMNEZEIESC SI MAGIC!DAR NOUA..... CHIAR NU NE PASA DE EI!NU AU MILA!COPIII LUI SUFERA!THEY DON'T CARE!REALLY!NICIODATA SA NU NE PLECAM CAPUL IN FATA CELOR CE UCID SUFLETE,TRUPURI,IDEALURI,CREATII SI TOT CE A DAT DUMNEZEU!RAIUL E IN NOI,DOAR SA-L CAUTAM CU ATENTIE;SI ACOLO...INTR-UN COLTISOR,AL PARADISULUI E PETER PAN ,MAN IN THE MIRROR SI ESENTA CREATIEI...NOI!ACUM AM AUZIT STRIGATUL TAU MIKE!SI ECOUL!A FOST ATAT DE PUTERNIC LE-AI DARAMAT ZIDURILE EXISTENTEI LOR NEGRE SI URATE! LE E TEAMA,PENTRU CA NE INMULTIM DIN SEMINTELE PE CARE LE-AI PLANTAT IN PAMANTUL FAGADUINTEI!DACA AI NEVOIE DE AJUTOR...YOU ARE NOT ALONE!WE ARE HERE....FOR YOU!

    1
    1

  • Iorgo pe 20 Feb 2010, 11:01
    "THEY DON'T CARE ABOUT US!!"

    nici odata adevarul nu va iesi la iveala michael a deranjat prea mult cu mesajele sale care se adresau impotriva activitatii ILUMINATILOR (masoneria) si tot odata a refuzat sa se supuna acestora, in cele din urma a murit in conditii misterioase ca si alte staruri care au deranjat pe acesti indivizi care conduc lumea din umbra despre care mas media nu are curajul sa spuna nimic , michael a avut curajul si a platit cu viata

    1
    1

  • cristina pe 16 Feb 2010, 09:19
    mj

    eu nu credca am murit,chiar atunci cand s-a declarat probabil cineva i-a dat pastile care doar il faceau sa para ca este mort...ma rog adica eu nici nu cred si nici nu vreau sa cred ca este mort.

    1
    1

  • sandy pe 14 Feb 2010, 13:27
    Maria esti sublima

    Doamne ce comentariu minunat , multumesc pentru ce ai scris despre ingerul MICHAEL care mi-a luminat copilaria si adolescenta si ma facut mai buna prin curatenia sa minunata si prin vocea sa de cristal . Te iubesc inger Michael si imi e dor de tine, as fi dorit macar o data sa te ating usor si sa iti multumesc pentru ca mi-ai luminat sufletul cu iubirea ce ti-am purtat-o in taina si pentru iubirea ce o port acum in durere.

    1
    1

  • nina pe 11 Feb 2010, 19:39
    M.J.

    Imi pare rau ca inca nu plateste cine trebuie pentru moartea lui Michael, imi pare rau pentru pustiul lasat in urma lui. A ajuns un nemernic sa faca ce vrea cu o viata si sa faca tot ce a facut ,sper sa il vad dupa gratii pe nimicul asta de doctor.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod