Românii au talent la TV: 5 show-uri noi de toamnă

Ne aşteaptă o toamnă plină de surprize şi show-uri noi care vor intra în grila programelor TV. Vocea României, X Factor sau Vrei să fii milionar sunt câteva dintre emisiunile pe care televiziunile mizează că vor aduce multă audienţă.

Iată show-urile care te aşteaptă în această toamnă!

1 din 6

1. "X Factor", din toamnă la Antena 1

Din toamnă, în fiecare sâmbătă şi duminică Antena 1 va difuza show-ul X Factor. Mihai Morar, Paula Seling şi Adrian Sînă (Akcent) sunt cei care vor căuta şi vor găsi factorul X în România pentru a-l premia cu 200.000 de euro. Cel mai mare show de divertisment din lume va fi prezentat de Răzvan şi Dani, prietenii de nedespărţit de la matinalul "Neatza cu Răzvan şi Dani" de pe Antena 1. 

Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă. Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori.

Lansat în Mare Britanie în 2004 de Simon Cowell, spectacolul a cucerit lumea întreagă, astfel că, în iunie 2011, a ajuns la un număr de 53 de câştigători ai formatului, printre care şi Leona Lewis, vocea care a revigorat scena muzicală britanică. Formatul emisiunii a fost rapid achiziţionat de televiziuni din întreaga lume. 

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ValentinaBucur pe 28 Aug 2011, 00:23
    greseala!

    se scrie "Leona Lewis" nu "Leona Louis"

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod