Pink Box: Răsfăţul suprem pentru luna aprilie, cu doar 44 de lei

Pentru luna aprilie, Pink Box te aşteaptă cu produse noi cu ajutorul cărora să ne răsfăţăm. Profită de ele la maximum şi comandă cu doar 44 de lei 5 produse esenţiale pentru primavară!

Poate să fie oja colorată pe care o iubim, produse de make-up sau creme hidratante de calitate care ne fac tenul să radieze de frumuseţe. Descoperă singură surprizele pe care ţi le-am pregătit în cutiuţa roz din luna aprilie!

Ce conţine Pink Box?


Conţine cinci produse full size, travel size sau mostre. Partea frumoasă este aceea că nu ştii niciodată ce se află în cutia ta, pentru că păstrăm secretul până în ultima clipă.

Te lăsăm pe tine să te bucuri ca un copil în ziua de Crăciun atunci când o deschizi şi descoperi ce minunăţii se află în interior!

Cum beneficiezi de reducere?


Pink Box costă 44 de lei, dar valoarea produselor conţinute este mai mare. Iar dacă îţi faci un abonament pe trei luni, care costă 120 de lei, economiseşti 12 lei.

Dacă nu ai comandat niciodată până acum Pink Box, poţi să tragi cu ochiul la colecţia de produse din lunile trecute. Vezi aici ce au conţinut cutiile Pink de până acum.



Care sunt brandurile partenere?

Printre brandurile renumite care îţi oferă produsele din Pink Box se numără Guess, Nivea, Eucerin, Bruno Vassari, Inglot, Bioderma, Lush, Coty, Dermaglin, Veet, Mario Bădescu şi multe altele.

Click aici pentru a descoperi lista completă a brandurilor care îţi dau "întâlnire" în cutia Pink Box.

Răsfaţă-te cu 5 produse cosmetice esenţiale pentru primăvară! Comandă acum Pink Box-ul pentru luna aprilie!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod