Petre Roman, mai tanar, pentru fiul sau, Petrus

La botez, Petre Roman a aparut parca cu zece ani mai tanar, purtandu-l pe micutul Petrus ca pe un trofeu cu care se mandrea. De dragul baiatului parca a intinerit, s-a pus la patru ace, si-a vopsit parul, si-a aranjat manichiura si a iesit surazator in fata presei, scrie revista Story.

La botez, Petre Roman a aparut parca cu zece ani mai tanar, purtandu-l pe micutul Petrus ca pe un trofeu cu care se mandrea. De dragul baiatului parca a intinerit, s-a pus la patru ace, si-a vopsit parul, si-a aranjat manichiura si a iesit surazator in fata presei, scrie revista Story.

Botezul micutului Petrus nu a mai fost un eveniment ferit de ochii curiosilor, ci unul la vedere, prin care fostul premier a vrut parca sa se faleasca cu minunatia lui de baiat. Dupa ceremonia de la Biserica Sfantul Silvestru, Petre Roman l-a scos pe Petrus pe umar, ca pe un trofeu, ca toata lumea stransa in fata lacasului de cult sa-l poata vedea.



Intrebat daca schimba scutece, tatal a raspuns zambind: „Sigur ca da, cu totii ii schimbam scutecele», apoi le-a demonstrat jurnalistilor cum ii canta bebelusului. Il puteti vedea si auzi la sfarsitul articolului. Nimeni nu isi imagina ca Petre Roman, un barbat carismatic, dar sobru si retinut in declaratii, va ajunge sa cante in fata camerelor de luat vederi de dragul baiatului lui!

In poza alaturata se poate vedea clar culoarea naturala a parului lui Petre Roman.


Iata ce au declarat specialistii despre parul lui Petre Roman, in revista Story:

Geta Voinea: Aceasta este una dintre marile calitati ale domnului Petre Roman - are foarte mare grija de aspectul fizic, face sport, isi face manichiura, isi vopseste parul.

Eu am multi clienti care se vopsesc. Important este sa apeleze la un specialist, sa nu faca asta acasa, in baie, ca iese rau. Si cred ca el a fost la cineva care se pricepe.

Cristi Pascu: Clar este vopsit! Eu cred ca a folosit un sampon nuantator, ceea ce inseamna ca are un hair stilist bun, care a avut grija sa nu-l inchida uniform la par, ca sa nu se vada de la o posta ca se vopseste.

Foto: Story, Mediafax 


 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lany pe 7 Mai 2010, 23:00
    Nu ma abtin deloc sa judec un comunist care nici familia nu si-a tinut-o..

    Da ..dar totusi e un babalac care si-a dat cu stangu' in dreptu'.Abia astept sa il vad parasit si sa profite ''fata'' de el cat poate, pentru ca ''Biserica pe cimitir nu se face'' si-a lasat sotia dupa atatia ani iar ea se comporta exemplar si nu critica pe nimeni, dar numai Dumnezeu stie ce e in sufletul ei. Petre te detest ca esti un cacat.....si da imi place sa ''judec'' asa un nimic pentru ca nu pot suporta astfel de oameni .......

    0
    0

  • Nica pe 29 Apr 2010, 09:44
    Abtineti-va sa judecati

    E usor sa privesti in gradina altuia si sa-i vezi murdaria strigind si aratind cu degetul la toata lumea. Viata ar fi mult mai usoara si mai placuta daca am inceta sa-i mai judecam pe ceilalti. Nu-i tin parte Dlui Roman, dar pina la urma e viata lui, nici unul din noi nu poate vedea dincolo de ceea ce ni se ofera sa vedem.

    0
    0

  • alexandra pe 28 Apr 2010, 12:54
    tata(ie)

    de acord cu persoana care a comentat inaintea mea. esti penibil, tataie!! iti trebuia tie copil la 105 ani, pe care l-ai facut cu o parasuta, in loc sa-ti vezi de familia ta...

    0
    0

  • ANA pe 28 Apr 2010, 08:02
    PETRE

    POTI SA TE VOPSESTI CIT VREI, ODATA CE AI O VIRSTA CUM O AI, ITI MAI ARDE DE COPIII !!! TREBUIA SA FII BUNIC, CU NEPOTI IN BRATE, NU CU COPILUL TAU FACUT CU O PITIPOANCA, !!LA APROAPE 70 DE ANI. TI-AI LASAT SOTIA, FETELE MARI SI FACI DE RUSINE FAMILIA ! VAI DE CAPUL LUI ! SARACUL, NU NUMAI PARUL TREBUIE VORSIT , DAR SI MAI MULTA MINTE DATA !!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod