Noile Miss World si Miss Romania: Ksenia Sukinova si Laura Stoica

Cea de-a 58-a editie a concursului Miss World 2008 si-a desemnat castigatoarea sambata, 13 decembrie 2008. Aceasta este reprezentanta Rusiei, Ksenia Sukinova, de 21 de ani, un top-model ce a fost numita, in 2007, Miss Rusia.

Cea de-a 58-a editie a concursului Miss World 2008 si-a desemnat castigatoarea sambata, 13 decembrie 2008. Aceasta este reprezentanta Rusiei, Ksenia Sukinova, de 21 de ani, un top-model ce a fost numita, in 2007, Miss Rusia. Este cel de-al doilea titlu obtinut de aceasta tara la concursul Miss World, primul fiind adus de catre Julia Kourochkina, in 1992. Ksenia a primit coroana de la castigatoarea concursului de anul trecut, Zilin Zhang, din China. Urmatoarele doua locuri in clasament au fost ocupate de catre Parvathay Omanakuttan, Miss India, si Gabrielle Walcott, Miss Trinidad Tobago.

Ksenia este studenta la Universitatea de Gaze si Petrol din Tyumen, zona din Siberia, unde si locuieste, de altfel, cu parintii sai (in localitatea Nizhnevartovsk).

Are 21 de ani si 1,78 m inaltime. Ksenia are mai multe hobby-uri: schiaza, joaca badminton, merge la sala de gimnastica, aerobic, asculta muzica pop si dance si citeste literatura clasica rusa. Cunoaste limba engleza si este fana mancarurilor italiene si japoneze. Ea afirma ca motto-ul ei este: "Respecta oamenii din jurul tau si ei te vor respecta pe tine.".

La concurs s-au mai acordat si distinctiile Miss World Beach Beauty, Miss World Top Model, Miss World Sports si Miss World Talent, anuntate inainte de castigatoarea Miss World. Dupa acordarea titlului principal, s-a mai numit si Miss World Beauty With a Purpose (obtinut de Miss Trinidad Tobago).

La concurs au participat 108 candidate, cu varste cuprinse intre 17 si 25 de ani, care au defilat purtand rochii create de designeri jamaicani si africani.
Timp de o luna, inaintea finalei, fetele au calatorit prin Africa de Sud, traseu ce a inclus si un safari. In afara de probele clasice, concurentele au mai participat si la un mic "pentathlon", care a constat in construirea unei mici barci, apararea unor lovituri de penalti la fotbal, un mic talent show si o prezentare a activitatii caritabile a fiecareia dintre concurente.

Juriul a ales mai intai 15 semifinaliste, apoi cinci finaliste: Miss India, Miss Rusia, Miss Trinidad Tobago, Miss Angola si Miss Africa de Sud. Dupa cum era de asteptat, publicul a sustinut-o puternic pe reprezentanta locala, Miss Africa de Sud, Tansey Coetzee, dar aceasta nu a obtinut coroana, clasandu-se in schimb pe locul al cincilea.

Concursul s-a desfasurat la Sandton Convention Centre, in Johannesburg, Africa de Sud.
Locatia concursului fusese initial stabilita la Kiev, in Ucraina, insa, din cauza problemelor dintre Georgia si Rusia, a fost mutata la Johannesburg. Spectacolul a durat doua ore, a fost transmis in 187 de tari, la peste 350 de posturi de televiziune, iar audienta a fost de nu mai putin de doua miliarde de telespectatori. Concursul a fost prezentat de actrita taiwaneza Angela Chao si de actorul african Tumisho Masha.

Daca ai ratat desemnarea Miss World 2008, o poti urmari in continuare, precum si prezentarea Kseniei Sukinova:





17 Decembrie 2008
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adela pe 4 Sep 2009, 22:43
    miss europa???

    Hai mai tiztika, nu te mai ascunde dupa nume false... "Andreea" ..auzi la ea, cine-i asta.. soruta? :)))))) Miss Europa? ... cine stie ... prin toate gunoaiele cucerite de tine, poate,poate ..iti scapa si ti-e norocu de gasesti unu sa-ti puna silicoane ..asa da ..miss ... nu? 90/60/90 ...storng, nu atza ..:D ..hai bafta .. :)

    0
    0

  • Andreea pe 19 Aug 2009, 14:41
    Pe cand miss europa?

    Frumusele misurile de anul acesta, pacat ca nu a castigat Sonia, e fff frumoasa..Dar abia astept sa o vad la Miss Europa? Pe cand va fi??? Va multumesc si pupici ptr Sonia Mihalache

    0
    0

  • ana pe 19 Dec 2008, 00:44
    felicitari

    e foarte frumoasa si finutza ! ne place!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod