Noile Miss World si Miss Romania: Ksenia Sukinova si Laura Stoica

Aproape concomitent cu acest eveniment a avut loc, in tara noastra, un eveniment similar, de proportii mai reduse: Miss Romania.

Titlul a fost acordat tinerei Laura Stoica, 21 de ani, din Lehliu Gara. Ea va reprezenta Romania la urmatorul concurs Miss World si va mai participa la un numar de alte evenimente din domeniu. Pe locul doi s-a clasat Teodora Pricop, din Cluj, iar pe locul trei, Bianca Jurca, din Timisoara. S-au mai acordat doua distinctii: Miss Rin Grand Hotel (Alexandra Tofan din Cluj) si Miss Belgravo (Sonia Mihalache din Timisoara).
Miss Rin Grand Hotel va reprezenta Romania la Miss Tourism World, iar Miss Belgravo, la Miss Europa.

Concursul s-a desfasurat pe data de 11 decembrie, in cadrul Galei Fotbalului Romanesc, si au participat peste 21 de fete, alese din peste 100, din toata tara. Prezentatori au fost Monica Columbeanu si Claudiu Constantin.

Dupa prezentarea colectiei "Magnific" a designerului Catalin Botezatu, a urmat concursul, alcatuit din trei probe: proba costumelor populare (din toate zonele tarii), proba costumelor de baie si proba rochiilor de seara.
Rochiile au fost create de ERSA Atelier, desemnat cel mai bun creator pret-a-porter la Romanian Fashion Awards 2008.

Juriul care a desemnat castigatoarele a fost format din: Laura Olteanu (designer), Irina Papuc (reprezentant Jaguar), Mirela Nurciu (Director Executiv Neptun Yacht Romania), Carmen Negoita (din partea Rin Grand Hotel), Nausica Mircea (designer), Luana Ungureanu (redactor sef Revista VIP), Alexandra Poiana (Miss Romania 2007) si Cornelia Ionescu (redactor sef revista Star).

Evenimentul a gazduit si cateva prezentari de moda: pe langa lansarea colectiei lui Catalin Botezatu, au mai fost prezentate si colectiile designerilor Laura Olteanu, Mihai Albu si Nausica Mircea.

17 Decembrie 2008
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adela pe 4 Sep 2009, 22:43
    miss europa???

    Hai mai tiztika, nu te mai ascunde dupa nume false... "Andreea" ..auzi la ea, cine-i asta.. soruta? :)))))) Miss Europa? ... cine stie ... prin toate gunoaiele cucerite de tine, poate,poate ..iti scapa si ti-e norocu de gasesti unu sa-ti puna silicoane ..asa da ..miss ... nu? 90/60/90 ...storng, nu atza ..:D ..hai bafta .. :)

    0
    0

  • Andreea pe 19 Aug 2009, 14:41
    Pe cand miss europa?

    Frumusele misurile de anul acesta, pacat ca nu a castigat Sonia, e fff frumoasa..Dar abia astept sa o vad la Miss Europa? Pe cand va fi??? Va multumesc si pupici ptr Sonia Mihalache

    0
    0

  • ana pe 19 Dec 2008, 00:44
    felicitari

    e foarte frumoasa si finutza ! ne place!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod