Michael Jackson ne-a spus "Adio" pentru totdeauna

La doua luni dupa ce a murit, Michael Jackson a fost inmormantat. Aseara, 19:00 ora Los Angeles-ului, 20 de limuzine in care erau membrii familiei, au pornit spre Forest Lawn, locul ales pentru inmormantarea starului.
La doua luni dupa ce a murit, Michael Jackson a fost inmormantat. Aseara, 19:00 ora Los Angeles-ului, 20 de limuzine in care erau membrii familiei, au pornit spre Forest Lawn, locul ales pentru inmormantarea starului.

In ciuda fortelor de ordine impresionante care au escortat convoiul, familia a ajuns cu o intarziere de 30 de minute, la cimitir. Aici erau asteptati de prietenii Megastarului, care nu puteau sa lipseasca de la acest eveniment.

Printre acestia s-au numarat Elizabeth Taylor, Diana Ross, Aretha Franklin, Macaulay Culkin, Mila Kunis, Chris Tucker, Steve Wonder si Brooke Shields.


Fosta sotie, Lisa Marie Presley, prezenta la eveniment


De asemenea, de la funeraliile organizate pe 3 septembrie nu a lipsit nici Omer Bhatti, tanarul care a fost subiectul multor controverse in ultima perioada. Despre el s-a spus in nenumarate randuri ca este fiul lui Michael Jackson. Coregraful Kenny Ortega, care a lucrat pentru spectacolele de la Londra, era si el prezent, ca si Lisa Marie Presley, prima sotie a lui Michael, si pastorii de culoare Jesse Jackson si Al Sharpton, informeaza Antena3.

Ceremonia a avut loc in aer liber, intr-o anexa a capelei Terraza Sagrada del Gran Mausoleo a cimitirului, unde se gaseste mormantul cantaretului.
Urmand parca acelasi scenariu de la Staples, dupa ce toti invitatii s-au asezat pe cele 200 de scaune albe asezate pe peluza, fratii lui Michael, purtand vestita manusa alba si imbracati in costume negre cu cravate rosii, au adus sicriul aurit, acoperit cu un buchet mare de flori albe. Familia lui Jackson, cu parintii Joe si Katherine in frunte, au ocupat primul rand de scaune.

"Tata, te iubim"


Aici s-au asezat, de asemenea, fratii cantaretului si cei trei copii ai acestuia: Prince Michael, Paris si Prince Michael II (Blanket). Unul dintre fratii artistului a declarat ca cei trei copii ai lui Michael - Prince, Paris si Blanket - vor strecura cateva mesaje in mormantul tatalui lor, printre care: "Tata, te iubim" si "Ne este dor de tine".

De-o parte si de alta a sicriului au fost asezate doua portrete imense care-l infatisau pe Michael in perioada de glorie.
Evenimentul s-a prelungit cu mai mult de 60 de minute si s-a bucurat de interpretarea lui Gladys Knight, artista care il cunostea pe Jackson inca de cand acesta era un copil, informeaza agentia Agerpres.
4 Septembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod