Michael a creat copiii perfecti

In ceea ce le priveste pe mame, lucrurile se mentin pe aceeasi linie


Debbie Rowe a fost fertilizata cu primele doua serii de embrioni, iar in urma acestui tratament s-au nascut Paris si Prince Michael. Pentru venirea pe lume a lui Blanket, Michael s-a folosit de o mama surogat, de origine mexicana, pe nume Helena.

"Era obsedat de copii. Mi-a marturisit la un moment dat ca-si doreste 12, dar niciodata nu l-am vazut sa fie interesat de ceva de natura sexuala. Nu ar fi putut, niciodata, sa devina tata pe cale naturala", a declarat menajera lui Michael, Adrian McManus, care a lucrat pentru artist intre 1990 - 1994.
Aceeasi McManus este convinsa ca Michael avea probleme de fertilitate. "In dormitorul lui am gasit Accutane, este un medicament foarte periculos. Cand i-am citit prospectul am descoperit ca substanta din acest medicament poate fi foarte periculoasa pentru fetusi".

Toata povestea asta cu ingineria genetica si cu interesul pe care-l avea artistul pentru acest gen de experimente, a pornit de la pasiunea pe care o avea pentru istoria nazista. Colectiona medalii naziste si cauta carti despre experimentele asupra prizonierilor de la Auschwitz.

Paris si Prince merg la o scoala normala


Lucrurile se schimba total pentru cei trei mostenitori ai Regelui Pop. Daca atunci cand tatal lor traia, cei mici beneficiau de educatie la domiciliu, acum bunica si tuturele lor, Katherine Jackson, i-au inscris la o scoala normala.


Conform site-ul TMZ.com, Katherine a decis ca institutia de invatamant sa fie Buckley School, aceeasi scoala pe care au urmat-o si ceilalti nepoti ai ei, copiii lui Tito. Buckley School este una dintre cele mai prestigioasa institutii de invatamant din Los Angeles si se afla foarte aproape de vila din Encino, ceea ce inseamna ca micutii vor fi supravegheati in permanenta.

Katherine Jackson a avut ocazia sa participe la multe festivitati care au avut loc aici, iar acest lucru a convins-o ca este locul perfect in care sa invete nepotii ei.
Printre vedetele care au urmat cursurile acestei scoli se numara Paris Hilton si surorile Kardashian, Kim, Kourtney si Khloe.
24 August 2009
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • vidya1997 pe 23 Apr 2010, 20:55
    SUNT COPII LUI

    NIMENI NU AR TREBUI SA CREDA ASTFEL DE IDIOATENII. Si ce daca a fost foarte bogat,cunoscut si asa mai departe.A fost un om normal.Copii sunt frumosi,seamana cu el,sunt normali.Blanket este leit Michael.Paris este la fel de profunda,frumoasa ca Michael.Prince este un baiat extraordinar de dragut,si se vede dupa chip sa este fiul lui Michael.

    1
    0

  • CONSTANTIN pe 26 Feb 2010, 17:24
    SANT COPIII LUI NATURALI

    PRINCE I-A MOSTENIT BOALA,ARE VITILIGO!BLANKET SEAMANA CEL MAI BINE CU EL!OCHII LUI SANT LA FEL CA AI LUI MJJ!MAI INFORMATI-VA SI VOI,INCULTILOR!VORBITI AIUREA DOAR CA SA FACETI RATING!MANCATI KKT PESTE TOT!NU VA MAI SATURATI!LOAZELOR!

    1
    0

  • MJ_Proud_Fan pe 20 Oct 2009, 11:06
    Michale's KIDS

    Sunt uimita de cat de mult insista toata presa sa ne convinga de faptul ca nici unul din copiii lui Michael nu este al lui. Adevaratii fani, cei care au inteles personalitatea unica si atat de minunata a lui Michael STIU (STIM) multe adevaruri din spatele atator declaratii facute doar din motive financiare sau pt a fi in centrul atentiei. E de ajuns sa urmariti pe youtube clipuri in care se dovedeste asemanarea extraordinara a copiilor lui Michael cu EL (sa nu mai zic de Blanket!). Paris este evident ca este birasiala, Prince a inceput sa fie si el tot mai inchis la ten, si daca vreti sa stiti, are vitiligo si el! Cum va explicati o astfel de coincidenta la o boala atat de rara, alta decat mostenirea genetica? Dupa cum vad cu multa bucurie, oamenii adevarati STIU ADEVARUL despre MJ in spatele tuturor zvonurilor! Sunt printre cei care nu au crezut niciodata mizeriile despre molestari si sute de operatii estetice, obsesia lui MJ de a fi alb etc etc... NICI ACUM NU-L PUTETI LASA IN PACE??Cat a trait nu a fost lasat sa se apere, nu a fost ascultat! Acum vocea lui e mai puternica,ca niciodata! NU MAI INGHITIM BULLSHIT-URI! CUT IT OFF! Cuz THIS IS IT!!! P.S. Si chiar daca nu ar fi ai lui genetic, WHO CARES??? EL A FOST SI VA RAMANE PE VECI TATAL LOR! SI DA, AVETI DREPTATE, COPIII SAI SUNT EXTRAORDINARI! Nu perfecti, caci perfectiunea inseamna MOARTE,nimic din ce e viu nu poate fi perfect, caci tot ce e viu e in continua schimbare, dezvoltare! Doamne, ce lume de ingrati!!

    1
    0

  • mada pe 13 Sep 2009, 14:25
    minciuni

    Lasati-l sa se in pace sa se odihneasca nu mai scoate ti numai vorbe rele despre el!!!!!!!

    1
    0

  • MIO pe 12 Sep 2009, 23:59
    A fost doar un OM

    A fost un MARE OM,un SUPER-MEGA-STAR ,un GENIU AL MUZICII SI AL DANSULUI,UN MAGNET AL SUFLETELOR PLANETEI,nu va mai exista unul la fel ca el! Va implor,dati dovada de un pic de suflet,inteligenta si respect pentru un om chinuit care a trait mai mult singur(si singuratatea ucide),care avut defectele lui si noi nu le putem intelege,dar nici nu le putem judeca,A fost doar un OM,doar un SUFLET,doar o INIMA...Tot ce a trait a fost prea mult pentru el...NU MAI FITI RAI,VA ROG,FIE-VA MILA DE EL, A SUFERIT F.F.F.MULT...MULTUMESC! ASCULTATI MUZICA LUI SI CONSIDERATI CA TRAIESTE!

    1
    0

  • MIO pe 12 Sep 2009, 23:50
    A fost doar un OM

    A fost un MARE OM,un SUPER-MEGA-STAR ,un GENIU AL MUZICII SI AL DANSULUI,UN MAGNET AL SUFLETELOR PLANETEI,nu va mai exista unul la fel ca el! Va implor,dati dovada de un pic de suflet,inteligenta si respect pentru un om chinuit care a trait mai mult singur(si singuratatea ucide),care avut defectele lui si noi nu le putem intelege,dar nici nu le putem judeca,A fost doar un OM,doar un SUFLET,doar o INIMA...Tot ce a trait a fost prea mult pentru el...NU MAI FITI RAI,VA ROG,FIE-VA MILA DE EL, A SUFERIT F.F.F.MULT...MULTUMESC! ASCULTATI MUZICA LUI SI CONSIDERATI CA TRAIESTE!

    1
    0

  • georgiana pe 12 Sep 2009, 17:06
    minciuni

    nu ati vazut k prince are vitiligo???????????? uitati-va la pozele le la inmormantare k sa vede clar petele de pe maine si de pe gat.lasati bieti copii in pace.

    1
    0

  • criss pe 12 Sep 2009, 09:19
    tampenii

    de ce nu-l puteti lasa in pace?! La-ti distrus, nu mai este....gata...de ce nu va astamparati?! A facut ce-a facut, ii treaba lui, singurul care-l poate judeca este cel de sus si nu noi, care poate facem sau am facut mult mai multe tampenii in viata asta. Nu avem nici un drept ca sa-l judecam. Sincer mie personal imi pare foarte rau ca nu mai este. Ma doare si mai tare cum vad suferinta copiilor, mai ales ca acesti zisi ziaristi, mai bine spus "hiene", nu-i lasa in pace.

    1
    0

  • ANDREEA pe 11 Sep 2009, 21:29
    imi pare rau

    imi pare rau pt michael jackson si pt copiii lui k au ramas fara tata

    1
    0

  • alex pe 31 Aug 2009, 11:53
    prostii

    cautati pe youtube si veti vedea ca fiul sau ce mare, Prince I, i-a mostenit din pacate boala numita vitiligo. are pete albe pe maini si gat.

    1
    0

  • alex pe 31 Aug 2009, 11:52
    prostii

    cautati pe youtube si veti vedea ca fiul sau ce mare, Prince I, i-a mostenit din pacate boala numita vitiligo. are pete albe pe maini si gat.

    1
    0

  • Dada pe 30 Aug 2009, 16:15
    NU CRED.!

    Alte tampeni nu mai puteti scoate ? pfai :-j sunteti disperati.:| De ce nu vreti sa scrieti lucrurile frumoase despre el ? ca de exemplu : ca mii de oameni mananca datorita lui . ca traiesc mii de copii datorita lui . Ca mii de suflete bat pentru el in fiecare ZI . ca are milioane de admiratori pentru cea ce face zi de zi .Ma gandesc ca iti permiti sa critici pe cineva in momentul in care esti cel putin la fel de bun ca el, cel putin la fel de inteligent ca el. Si nu pot spune acelasi lucru despre tine ... Parerea mea :| .

    1
    0

  • criss pe 26 Aug 2009, 12:11
    sila

    mi-e sila de toate imbecilitatile astea. tot felul de neica nimeni ies in fata cu aberatii. ce-i drept, aberatiile de mai sus au pus capac tuturor celorlalte. dc. nici acum nu sunteti in stare sa recunoasteti ce om minunat a fost michael, e foarte trist ceea ce vi se intampla. probabil e dificil sa intelegi si sa accepti ca exista si oameni buni si puri, aproape angelici pe lumea asta pe 3/4 intunecata. noroiul cere noroi.

    1
    0

  • ana pe 25 Aug 2009, 18:43
    mj

    ce tampenii...blanket seamana picatura rupta cu michael

    1
    0

  • cristina pe 25 Aug 2009, 15:35
    tampenii

    COPIII SUNT AI LUI. Toate ziarele ceeaza versiuni care sa vanda despre tot ce l-a inconjurat pe MJ. De ce nu si-ar fi dorit ca genele lui sa fie mostenite de copiii lui. E o tampenie.

    1
    0

  • nu cred ... pe 25 Aug 2009, 12:17
    nu cred ...

    eu nu cred asemenea tampenii. copiii seamana prea mult cu el, s apoi nu parinte care-i naste e parinte care-i creste ...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod