La 78 de ani, Elizabeth Taylor se marita... din singuratate

Elizabeth Taylor (78 de ani) se pregateste de nunta. A noua nunta. Mirele va fi impresarul sau, Jason Winters (49 de ani). De ce crezi ca vrea sa se marite din nou?
Elizabeth Taylor (78 de ani) se pregateste de nunta. A noua nunta. Mirele va fi impresarul sau, Jason Winters (49 de ani). De ce crezi ca vrea sa se marite din nou?

Aceasta a fost "provocarea" noastra de astazi pentru Evele de pe Facebook si Twitter.

Mai in gluma, mai in serios, Rozica este de parere ca Elizabeth Taylor "vrea sa intre in cartea recordurilor ca fiind cea mai batrana femeie care a imbracat o rochie de mireasa". "Sau poate vrea sa divorteze si de asta ca sa ajunga la 9 casnicii esuate?", se intreaba Diana.

Aceasta casatorie este vazuta de Silvia "ceva de genul cumpararii unui animal de companie sau...
un mic rasfat".
 

In acelasi spirit, Laura crede ca Taylor "se plictiseste si, in plus de asta, dupa ce a fost maritata de 8 ori pana acum, probabil ca pana la 100 de ani isi doreste sa aiba 10 casatorii la activ. Cine stie?".

"Iubirea nu are vasta si ea are o inima buna, il rasplateste pentru 'respectul' lui. La bani ei, cred ca a facut mii de tratamente asa ca poate. Nunta asta o aduce in centru atentiei, poate fi si asta un scop. Bravo ei, bine ca nu e singura!", spune Nicoleta.

Estera declara: "Ca sa aiba cu cine sa-si petreaca ultimii ani fericita si nu in singuratate".


Iar eu rezonez cu Ayane: "Pentru ca fiecare isi traieste viata asa cum vrea".
12 Aprilie 2010
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ramovlad pe 13 Apr 2010, 02:32
    Love!

    f frumos:x Dragostea nu are varsta!

    0
    0

  • Valentina pe 12 Apr 2010, 21:56
    DRAGOSTEA NU ARE VARSTA!

    Poti sa te insori/mariti.. la ce varsta doresti...dar nu la 12,13 ani cum fac alte etnii de oameni...deci lasati-o pe dna Tylor in pace......:) sa se casatoreasca la ce varsta doreste!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod