Gabriela Vranceanu-Firea si Simona Gherghe, Trandafirii din Antena

Doua dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv de la noi ne-au surprins placut aseara. Cu sprijinul lui Ovidiu Komornic, prin casa de productie Ovo Music, Gabriela Vranceanu-Firea si Simona Gherghe au reusit sa inregistreze un album de muzica populara si colinde din Moldova, zona din care vin cele doua.

Doua dintre cele mai cunoscute prezentatoare tv de la noi ne-au surprins placut aseara.

Cu sprijinul lui Ovidiu Komornic, prin casa de productie Ovo Music, Gabriela Vranceanu-Firea si Simona Gherghe au reusit sa inregistreze un album de muzica populara si colinde din Moldova, zona din care vin cele doua.

"Revista Felicia si casa de productie Ovo Music lanseaza, in aceasta seara, un produs, zic eu, mai neobisnuit. De ce spun acest lucru?

Pentru ca interpretele, spre surprinderea mea, sunt doua voci minunate care au stat ascunse atat de mult timp.

Eu le-am ascultat mai demult si le-am spus sa incerce sa cante.

Au stat putin pe ganduri, dar pentru ca vin sarbatorile, ele s-au gandit sa cante pentru un scop nobil.", spune Ovidiu Komornic.

In spatiul de basm creat de cei de la Baneasa Shopping City, cele doua jurnaliste-artiste au sustinut un recital, acompaniate fiind de un grup de dansatori populari.

Atmosfera s-a incins rapid, iar toti cei prezenti la eveniment au participat la hora incinsa ad-hoc. Printre cei care au surprins audienta, dansand intr-un stil pur moldovenesc, a fost Dan Voiculescu.

Seful nu putea lipsi de la un asa eveniment, nu?

Colegii din Antena le-au fost aproape celor doua soliste. De la eveniment nu au lipsit Raluca Lazarut, Cristina Dochianu, Crina Abrudan, dar si Mircea Badea care, insa, nu a poposit foarte mult..., incepea emisiunea la radio Zu.

Pe langa cei de la Antena 1, aseara au mai raspuns prezent invitatiei Gabriela Szabo sau Alexandru Mironov.
 
Si, pentru ca petrecerea cu iz folcloric sa fie completa, cei prezenti acolo s-au putut delecta cu cate o cana de vin fiert (apropo de asta, a existat chiar un ciaun din care se putea servi fiecare persoana), dar si cu placinte poale in brau, specifice zonei din care provin cele doua artiste-jurnaliste.

11 Decembrie 2008
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iunie pe 12 Dec 2008, 15:23
    falsitate, cabotinism, prostela!

    nu mai pot cu moldovencele astea! cand le mai si vezi cum urla in gura mare si nu scapa ocazia sa -ti spuna ca ele sunt moldovence ca o mare mandrie, titlu de glorie cand ciolo ele sunt niste tupeiste, lipsite de scrupule si bagacioase! iar astea doua pe care le-am vazut la tv si aratau ca doua ratacite orfeline mai si cantau fals! chiar nu mai stiti ce sa faceti sa iesiti in fata si sa prostiti lumea! mare branza canta doua moldovence penibile!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod