Forma sprancenelor poate schimba radical fizionomia. Tu cum ti-o definesti? Reusesti singura sau mergi la salon?

Pentru a ne cunoaste mai bine cititoarele am stabilit ca astazi sa le provocam la o intrebare de genul acesta pe Facebook si Twitter.
Pentru a ne cunoaste mai bine cititoarele am stabilit ca astazi sa le provocam sa ne raspunsa la o astfel de intrebare pe Facebook si Twitter. Am vru sa vedem daca sunt adevarate maestre in sprancene sau prefera sa se lase pe mana profesionistilor. Haideti sa vedem ce am aflat.

Cu bucurie am descoperit sa avem prietene care se descurc singure, care stiu cel mai bine ce li se potiveste. "Reusesc singura, Sunt obsedata de sprancene. Ele te ajuta sa fii expresiv/a.", ne spune Andreea. "Am incercat mai multe saloane...
dar singura au iesit mai aproape de ceea ce imi doream"
, spune si Milena.

Exista insa si femei fericite pe care mama natura le-a inzestrat cu sprancene aproape perfecte si tot ce le ramane de facut este sa le ajusteze putin. Din aceasta categorie face parte si Ana Maria care ne spune: "Am noroc de la mama natura cu o forma frumoasa. Eu doar ajustez putin.... dar din cand in cand merg la salon si pentru asa ceva".

Totusi trebuie sa recunoastem ca cele mai multe dintre prietenele noastre cer sfatul specialistilor, temandu-se poate ca ar da gres: "Clar merg la salon.
Reusesc sa mi le mentin cat de cat si eu, dar la 2 saptamani merg la salon pentru tot ce e necesar sa-si faca o femeie pentru a fi glam"
, spune Io Ana. De aceeasi parere este si Andreea care recunoaste ca merge "La salon, singura fac prapad".
12 Mai 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod