Goodbye epilare clasica! Hello epilare definitiva!

Te-ai epilat de curand... Pielea este atat de fina la atingere incat poti face demonstratia cu pana omniprezenta in reclamele la epilatoare. Picioarele par mai frumoase, mainile mai suple, iar tu te simti sigura pe tine si pregatita sa intampini vara. Mai mult...
Te-ai epilat de curand... Pielea este atat de fina la atingere incat poti face demonstratia cu pana omniprezenta in reclamele la epilatoare. Picioarele par mai frumoase, mainile mai suple, iar tu te simti sigura pe tine si pregatita sa intampini vara...

Pentru cat timp? Cel mult 2-3 saptamani.

Acesta este un motiv suficient pentru a te determina sa nu agreezi procesul epilarii... si  nu este singurul. Daca ar fi sa facem un top al acestor neplaceri, el ar arata in felul urmator:

3 motive pentru a spune "adio" lamei de ras:


1.    Pielea este fina doar cateva ore
2.    Te poti taia cu usurinta
3.    Pielea se irita de cele mai multe ori

3 motive pentru a renunta la epilarea cu ceara:

1.    Este dureroasa
2.    Parul trebuie sa aiba o anumita lungime
3.    Sedintele sunt costisitoare

Fie ca folosesti lama de ras, epilatorul sau apelezi la ceara de epilat, parul continua sa creasca, este aspru si te obliga sa urmezi frecvent acest ritual.


Cum ar fi, insa, daca nu ai avea parul nedorit? Ar fi extraordinar, nu-i asa?

Dr. Dana Popoiu - DERMESTETICA iti poate indeplini dorinta! Cu ajutorul laserului CUTERA XEO, in doar cateva sedinte vei scapa de parul nedorit pentru totdeauna, fara durere si intr-un timp foarte scurt.

Suna de necrezut? Mai are un beneficiu: oricine poate apela cu incredere la acest sistem, indiferent de anotimp.

CUTERA XEO este singurul sistem de epilare cu laser eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea bronzata.
Versatilitatea parametrilor de lucru si sistemul sau inovativ de racire permite tratamente extrem de eficiente, cu rezultate permanente.

Dr. Dana Popoiu
, medic specialist dermatologie estetica, iti ofera solutia revolutionara care  elimina toate neplacerile asociate epilatului......iar bugetul tau nu va avea de suferit!

Contacteaza-ne si te vei convinge de  beneficiile permanente ale acestei proceduri.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexa pe 18 Iun 2010, 15:07
    fire negre, groase, oribile :(

    eu folosesc epilatorul, dar dupa 3 zile deja incep sa apara fire de par mici, foarte negre si groase pe care pensetele epilatorului nu le prind :( iar la epilarea definitiva inca nu-mi permit sa apelez. ce pot sa fac?

    0
    0

  • verenadoll pe 29 Mai 2010, 22:48
    nu e chiar asa...

    Procedeul de epilare definitiva este cu dus si intors... fiindca este un procedeu scump, daca apelezi la acest procedeu iar la o perioada de 1 an doresti sa faci un copil in timpul sarcinii intervin tot felul de schimbari hormonale, iar parul poate creste din nou, deci cumva banii aruncati pe fereastra. Eu ma epilez cu ceara bio de la Parissa, pe langa ingredientele organice nu ataca epiderma, eu nu m-am iritat sau inrosit de la ea, desi am o piele foarte sensibila plus in pachet se afla si un recipient cu ulei calmant care este foarte bun.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod