Femeia care castiga mai mult decat barbatul

Din ce in ce mai multe femei castiga mai mult decat sotul sau iubitul lor. Cum ar trebui sa reactioneze un astfel de barbat si cum se poarta de fapt?
"Din ce in ce mai multe femei castiga mai mult decat sotul sau iubitul lor. Cum ar trebui sa reactioneze un astfel de barbat si cum se poarta de fapt?"

Aceasta a fost provocarea noastra de astazi pe Facebook si Twitter. Care au fost parerile voastre? "E si asta un test pentru cuplu", spune Anca Diana. Nella spune barbatul ar trebui "sa se bucure ca se castiga banii, nu conteaza care castiga mai mult, atata timp cat se comnpenseaza in treburile gospodaresti".

"Ar fi frumos daca ar reactiona cu dragoste, respect si intelegere pentru fiinta minunata de langa el", este de parere Elena. Trandy So spune ca el sta acasa, nu lucreaza, si se simte bine ca iubita lui munceste.

Voi ce parere aveti?

23 Aprilie 2010
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maxOutlet pe 26 Apr 2010, 00:00
    LACOSTE , GUESS, DIESEL , CALVIN KLEIN , ENERGIE, MISS SIXTY

    w w w. m a x O u t l e t . r o - Haine, Incaltaminte si Accesorii Αutentiсe din ultimele colectii la pret de Οutlet in ambalaj original cu insemnele brandului respectiv , etiсhete, holograma sau certificat de autenticitate, si acte de provenienta! LAСOSTE , СALVΙN ΚLEΙN , GUESS, ENERGIE , DІESEL , DSQUARED2 , MISS SIXTY -> CONVINGE-TE SI TU !

    0
    0

  • doinita pe 25 Apr 2010, 22:25
    cistig mai mult, so what?

    Nu ma deranjeaza ca cistig mai mult decit sotul meu, si nici pe el nu il deranjeaza, din contra, e foarte mindru si apreciaza asta. Fiecare familie isi stabileste valorile si principiile dupa care merge, iar atita timp cit la baza familiei este dragostea intelegerea si respectul reciproc nu va conta niciodata cine cistiga mai mult. In toate trebuie sa existe un echilibru. Nu as putea sa reprosez niciodata ca cistig mai mult decit el, pentru ca nu mi-ar placea mie sa mi se faca un asemeanea repros. Sa dea Dumneu sa cistigam mai mult decit barbatii, dar sa nu uitam ca sintem femei.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod