Elite Model Look, in drum spre China

Elite Model Look este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de frumusete din intreaga lume. Acest lucru a fost confirmat si de personalitatile prezente la conferinta de presa, care a anuntat finala nationala a acestei competitii.
Elite Model Look este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de frumusete din intreaga lume. Acest lucru a fost confirmat si de personalitatile prezente la conferinta de presa, care a anuntat finala nationala a acestei competitii. Aceasta va fi difuzata sambata, 18 octombrie, ora 20.15, pe TVR 1.

De asemenea, este cunoscut faptul ca acest concurs "a generat foarte multe dintre modelele pe care le vedem in reviste sau pe podium", dupa cum spunea si Vali Barbulescu. Mai mult, anul acesta se implinesc 26 de ani de la prima editie a Elite Model Look.

Si, pentru ca vorbeam mai sus de personalitatile implicate in proiectul care s-a derulat in Romania, ii pot aminti pe:

  • Victoria-Anne Da Silva - director Elite Model Look Franta si presedintele juriului;
  • Iamze Kitsmarishvili - director Elite Model Look Georgia;
  • Alexandra Coliban - detinatorul licentei Elite pentru Romania, organizatorul concursului agentia FACE2FACE MODEL Managment;
  • Malvina Cervenschi - prezentator stiri TVR;
  • Maria Pauna - make-up artist;
  • Diana Dumbrava - marketing manager Rowenta Romania;
  • Doina Covaci - castigatoarea Rowenta Elite Model Look - 2007;
  • Alin Galatescu - analist de moda;
  • Cosmin Gogu - fotograf profesionist;
  • Dan Manoliu - din partea Televiziunii Romane.

Castigatoarea editiei din acest an, pe care o vei putea vedea in transmisia din 18 octombrie, este Catalina Balau - are 16 ani si este din Iasi.
Catalina a fost aleasa castigatoare marti, 14 octombrie, in timp ce s-a inregistrat emisiunea.

Cate ceva despre concurs


Multe dintre tinerele de astazi aspira la titlul de fotomodel sau miss, insa lucrurile nu se rezolva batand din palme. Ca in orice alta meserie, si aceasta presupune anumite calitati sau inclinatii.

"In primul rand, o fata care participa la un astfel de concurs trebuie sa fie fotogenica, fresh, trebuie sa aiba un corp si o fata armonioasa, trebuie sa aiba o eleganta naturala si, nu in ultimul rand, trebuie sa fie motivata.", a spus Victoria-Anne Da Silva, director Elite Model Look Franta.

Castingul din acest an s-a facut in sase orase ale Romaniei, din care s-au ales 160 de candidate.
Numarul fetelor care au ramas in concurs este de 20, iar tu ai putut sa le urmaresti in cele 12 episoade ale reality show-ului transmis de televiziunea romana, incepand cu data de 28 iulie.

"Finala concursului va avea loc in China, iar castigatoarea din Romania va pleca pe 23 octombrie acolo.", a declarat Alexandra Coliban - detinatorul licentei Elite pentru Romania. Acolo, frumoasa noastra se va "bate" cu alte 69 de concurente din intreaga lume, pentru a deveni Rowenta Elite Model Look 2008.

17 Octombrie 2008
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 25 Nov 2008, 15:59
    despre premii

    Sunt una dintre participantele care au ajuns in finala si pot sa va spun ca acele comentarii lasate vis-a-vis de premii sunt deplasate si te fac sa mori de ras....e evident ca sunt lasate de cele eliminate din concurs care ne-au tratat si pe noi foarte urat dupa concurs.... iar premiile acelea de 500,000 se refera la finala internationala. poate daca erau atente si nu atat de barfitoare aflau ca e vorba de contracte internationale la finala internationala!

    0
    0

  • ana09 pe 20 Oct 2008, 19:51
    Cutii goale cu produse Rowenta....hahahah

    Deci nu pot sa cred....:))))) Halal concurs,halal organizatori...!!!Se vede ca suntem in Romania!!!=)))))

    0
    0

  • Ica pe 20 Oct 2008, 19:47
    CARE PREMII:))))

    500.000 de dolari......ce gluma buna!Cunosc una din cele 14 finaliste si mai mult decat florile ARUNCATE in brate de catre marele specialist ALIN,nu au primit nimic!Cat despre cutiile cu asa-zisele produse Rowenta,pot sa va anunt ca erau goale!!!! Imi spune si mie cineva unde s-au dus cei 500.000 de dolari??????

    0
    0

  • cristinalex pe 20 Oct 2008, 12:41
    vai de noi!

    eu nu mai pot cu concursul asta ELITE! atata agitatie de niste saptamani, atata consum de bani, energie... ca sa vad in final alegerea unei ... anodine! o fugura care nu-ti spune nimic, o fatuca speriata de bombe, spalacita , banala pe care-o vezi in orice statie de microbuz! si ne mai miram ca in cmpetitiile internationale romancutele noastre ajung pe locur 40 , dar in schimb nu mai rpididim sa ne laudam ca suntem tara cu cele mai frumoase fete! buba-i la organizatori desigur, la "alegatori" dar ce sa te astepti de la un personaj ca baitul ala ALIN care arata cum arata care facea niste observatii si aprecieri de ziceai ca-i filozoful modei internationale cu niste fatuci. Asa ca data viitoare daca finalul este tot un vax nu va mai agitati atata si nu mai cheltuiti atatia bani degeaba!

    0
    0

  • rockada_c pe 19 Oct 2008, 23:41
    uuf

    aceeasi problema o am si eu !! m-am saturat de reclame,si nu pot sa inchid fereastra !!! va rog faceti ceva !!

    0
    0

  • stanciu_vlr pe 19 Oct 2008, 19:48
    santeti tari

    tinetio tot asa ca ami place

    0
    0

  • kleemann pe 19 Oct 2008, 10:47
    despre eva

    bravo eva....gasesc tot ce vreau felicitari si tine-o tot asa

    0
    0

  • marianna22 pe 18 Oct 2008, 14:36
    m-am saturat

    nu mai pot de atata PUBLICITATE ca apare in timp ce EU citesc CU ATENTZIE vre-un articol!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod