Daniela Crudu: O "piţipoancă" de succes

Scandalul în care este implicată în aceste zile Daniela Crudu nu a făcut decât să-i ridice şi mai mult cota. Dacă la începutul acestui an era asistenta uşor... naivă a băieţilor de la Neatza, de luni va fi asistenta "păcătoasă" a lui Dan Capatos.
Scandalul în care este implicată în aceste zile Daniela Crudu nu a făcut decât să-i ridice şi mai mult cota. Dacă la începutul acestui an era asistenta uşor... naivă a băieţilor de la Neatza, de luni va fi asistenta "păcătoasă" a lui Dan Capatos. A pozat în permaneţă în prostuţa de la Meteo, însă, în particular, a ştiut foarte bine cum să-şi gestioneze imaginea şi cum să profite de pe urma oportunităţilor pe care le-a avut datorită job-ului la vedere.

După primele emisiuni la Antenă, Daniela Crudu devenea una dintre preferatele brandurilor de cosmetice sau fashion. Primea job-uri după job-uri, care i-au schimbat considerabil situaţia financiară, dar şi maşinile şi iubiţii.

600 de euro pe seară în cluburi


Daniela Crudu a păşit în această lume glamour atunci când a încheiat un contract cu Şcoala de modelling Prince d'Armeny, patronată de Prinţul Andrei Raţiu. În perioada respectivă a câştigat titlul de "Cel mai sexy fotomodel din România". De la statutul de fotomodel, la cel de dansatoare în club nu a mai fost decât un pas, şi iat-o pe "Cruda" cum a devenit, în scurt timp, una dintre cele mai bine plătite animatoare locale, ajungând să câştige chiar şi 600 de euro pe seară.

În anul 2008, în urma unui concurs riguros de... silicoane, Daniela Crudu s-a calificat pentru rolul de Vecină a cuplului de prezentatori, Răzvan şi Dani, de la Antena 1. Nici nu aveau cum să rateze aşa ceva, din moment ce implanturile şi le-a făcut la 17 ani, cu acordul scris al tatălui său. Aşadar, ea a ocupat postul pe care-l lăsase liber Andreea Mantea, fiind obligată, însă, să accepte că aici câştiga într-o lună cei 600 de euro pe care, înainte, îi câştiga într-o noapte în club.

Această diferenţă considerabilă în buget şi-a făcut simţită prezenţa destul de puţin, pentru că notorietatea căpătată în urma apariţiilor la TV i-au adus nu numai job-uri la prezentările de modă, dar şi un pictorial incendiar în Playboy, realizat în martie 2009.



Leo de la Strehaia a pus punct relaţiei cu Răzvan şi Dani


Ultimul scandal care încă face valuri în presa din România o are cap de afiş pe domnişoara Crudu, care are, mai nou, o poveste cu Leo de la Strehaia. Acesta a acuzat-o că l-a păcălit cu 5.000 de lei, ea contestă afirmaţiile bărbatului şi spune că acesta a fost un cadou pe care ea, în naivitatea ei, l-a acceptat fără să se gândească la repercusiuni. Ceea ce părea, la prima vedere, o lovitură gravă de imagine asupra ei şi asupra postului din Băneasa, nu a făcut decât să ajute ambele "tabere".



Dacă Antena 1 a câştigat poate şi mai multă audienţă după acest scandal, prin matinal, Daniela Crudu a ajuns din asistentă de dimineaţă, asistentă de miezul nopţii, în cadrul emisiunii "Un show păcătos", moderată de Dan Capatos. Propunerea a fost făcută, în direct, chiar de Capatos, care a spus că dacă Daniela Crudu va fi dată afară de la Neatza, el o primeşte bucuros în echipă, alături de Mircea N. Stoian şi de Bianca Drăguşanu. Ideea a fost acceptată atât de Crudu, cât şi de conducerea Antena 1, astfel că, de luni, bruneta va fi colegă de... scaun cu fosta blondă a lui Bote.

"Dacă am reuşit să o transformăm pe Bianca în cea mai de succes asistentă de televizune, în mod clar, sosirea Danielei este o provocare cel puţin la fel de mare. Sunt convins că telespectatorii vor descoperi o altă Daniela, având în vedere că va evolua într-un format mult mai liber", a declarat Dan Capatos.

Fericită este şi Daniela, care îi este recunoscătoare lui Leo de la Strehaia pentru acest scandal: "Poate că domnul Leo mi-a făcut un bine, deoarece aşa mi-am dat seama care sunt prietenii mei adevăraţi. Am avut foarte multe de învăţat din greşeala aceasta. Am primit un şut în fund şi am făcut un pas înainte către cel mai important show, 'Un show pacatos'".

21 Ianuarie 2011
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kry pe 26 Ian 2011, 14:09
    Sunteti invidiosi fratilor!

    CHIAR NU VA DATI SEAMA CIT DE INVIDIOSI SUNTETI? DE CE NU ATI AJUNS VOI CA EA ? EA CISTIGA UN BAN CINSTIT , PRIN MUNCA EI , DE CE NU VA LUATI DE AIA CARE NU MUNCESC PENTRU BANI? NU E USOR CE FACE EA , E CHIAR GREU , NU CREDETI/ ATUNCI INCERCATI SI O SA VEDETI........

    0
    0

  • liana12345 pe 23 Ian 2011, 18:56
    prostia intruchipata

    pacat ca TV,societatea si viata in general promoveaza toate tutele,agramatele si sugativele doar penru ca au silicoane.Fetele astea planeaza doar in jurul banilor,golind cu tupeu buzunarele fraierilor.Ele n-au neuroni decat unul singur care vegeteaza,trezindu-se la mirosul banilor.Referitor la D.Crudu ce pot sa spun:ma bucur ca nu mai umple ecranul cu prostie la Razvan si Dani,caci noaptea nu cred ca stau f multi sa o asculte cumnu poate sa articuleze 2 cuvinte

    0
    0

  • ricamil pe 22 Ian 2011, 19:21
    Exact!cea mai proasta femeie!!!!!!!

    Eu de f mult timp nu mai vizionez la antene si realitatea programele lor...mi e scarba de aceste vedete care au aparut peste noapte cu silicoanele lor,sunt femeile usoare ale Romaniei..vai doamne!!!!mai da le minte celor care le angajeaza si celor care le privesc.....fetele cu inteligenta si frumusete naturala nu mai au loc de aceste depravate.....ce usor castiga banii cu trupul...sa si arate inteligenta nu silicoanele si buzele....da sa mearga la Capatos ca doar acolo are libertate deplina sa si arate ambele :si prostia si trupul...ca de.. asta ii e meseria...

    0
    0

  • Anda pe 21 Ian 2011, 22:15
    Prea multe cuvinte irosite pe un astfel de personaj..

    Daca mai traia Caragiale...operele sale sunau ceva in genul....povesti cu pitipoance.

    0
    0

  • chuky_doll21 pe 21 Ian 2011, 18:15
    petarda televizata!

    pentru Inna care considera ca a-i spune pe nume(petarda,rapandula,pitipoanca)d-soarei crudu,inseamna a fi invidios,sa ne demonstreze inteligenta acestui specimen,pana sa apara la capatos in emisiune si sa o aud vorbim "normal",nu "interpretand un rol",eu nu am mai auzito/vazuto rostind 2 cuvinte;si nu mare mi-a fost mirarea sa o aud vorbind sacadat si cu pauze si cunoscutul "Aaaaaaaaaa":))) asa ca shut up si tine-ti preferintele "de mare valoare" pt tine.Iar o fata care dansa goala pe la petreceri private sau whatever nu cred ca se numeste a fi naiva.totul a facut cu un scop =bani castigati usor,dand din fund.hai pa

    0
    0

  • micki23 pe 21 Ian 2011, 16:20
    groaznic

    asta e Romania o tara plina de rapandule inculte si ne miram ca ceicare studiemsitrudim nu avem loc in tara aceasta

    0
    0

  • Suflet18 pe 21 Ian 2011, 15:34
    Romania tara promovarii prostiei...proastelor si curvelor

    Penibil, penibil, penibil...pana sa vad poza cu fata asta (in urma cu 2 minute) nici nu stiam cine e Daniela Crudu...si mi-am adus aminte (vazand poza) ca din cauza ei si a celor 2 papagali schimbam canalul TV ANTENA 1. nu mai consumati curentul din cauza lor ca suntem in CRIZA si e scump curentul...mi-e mila de fetele astea care se vand in halul asta...si mai sunt si vedete. Doamne...mi greatza... sa le dea Dumnezo creier, ca de "tuning" se ocupa medicii.:)

    0
    0

  • Any pe 21 Ian 2011, 12:53
    Jenant...

    Suntem niste penibili (inclusiv eu) ca mai urmarim emisiuni in care apar petarde ca, Crudu si Dragusanu. Eu o sa incep incet sa nu mai vizionez aceasta emisiune deoarece nu mai suport faptul ca avem atatea fete superbe si chiar inteligente si cu bun simt carora nu li se ofera nicio sansa. singurul motiv pt car ma mai uit este Capatos dar imi este o scarba fenomenala cand le vad pe aceste femei usoare.

    0
    0

  • Inna pe 21 Ian 2011, 12:38
    Invidiosilor !!!

    Ce aveti oameni buni ? Intr-adevar a gresit, si-a dat seama de greseala care a facut-o din cauza naivitatii sale insa nu trebuie sa o denigrati in halul acesta. Nu este proasta dar din pricina rolului care la avut la Neatza cu Razvan si Dani toata lumea are impresia ca este proasta...Chiar o apreciez enorm de mult deoarece este sincera, foarte frumoasa si este chiar desteapta. Sunteti invidiosi(se) ca nu puteti sa faceti si voi ceea ce face ea si o balacariti in tot felul, sunteti cumva niste desteptaciuni intruchipate ??? Uitati-va mai intai la voi, pe langa voi apoi analizati si alte persoane. Railor ce sunteti ! Un bine nu a-ti putea face insa rau cat se poate de mult. Rusine sa va fie.

    0
    0

  • eueu09 pe 21 Ian 2011, 11:52
    hmmmm

    Pai normal ca face bani...datorita imaginii,vedeti ce fac 2 perechi de silicoane.?..le ia banii la fraieri...ca in ziua de azi se promoveaza imaginea ,nu si ce au in cap...ex bianca si alte pitipoance,care stiu sa zambeasca doar...

    0
    0

  • miss pe 21 Ian 2011, 10:58
    haha

    > Pai eu sunt mai frumoasa ca ea :)))) si la fata si la corp si la minte.... la minte o intrec in frumsete

    0
    0

  • alexandra pe 21 Ian 2011, 10:52
    proasta

    ea nu pozeaza in proasta, ci chiar e o mare proasta. la modul real al cuvantului. scoala ei e scoala vietii, ceea ce nu inseamna inteligenta, ci smecherie. cu asa ceva nu te lauzi. si trebuia sa puneti intre ghilimele "de succes", nu "pitipoanca". Ea chiar e una, nu e nimic metaforic in asta. succesul ei e o metafora. cu toate aparitiile la tv si notorietatea si asa mai departe, tot o parasuta proasta e.

    0
    0

  • Ligia pe 21 Ian 2011, 10:05
    Vai de capul ei!

    Ea nu pozeaza in proasta ci e proasta! E autentica, nu se preface! asa e ea in varianta naturala. O curveshtenie care nu stie ce sa mai faca sa atraga atentia si sa scoata bani. Iar cum televiziunile sunt in mare cautare de astfel de parashute, ea e printre cele mai de calitate la capitolul asta. Din pacate, asta e Romania! majoritatea urmaresc manelishti si parashute....

    0
    0

  • Raluca pe 21 Ian 2011, 09:50
    E o fata buna, anturajul ii aduce multe minusuri....dar daca vrei bani...risti

    Mie imi place de ea si chiar imi pare rau ca a trebuit sa o dea afara de la Neatza, aducea voie buna in emisiune si ne facea sa incepem ziua cu voie buna si cu zambetul pe buze. Asa cum zice si ea, tot raul e spre bine si sper sa fi invatat din aceasta greseala prosteasca. Asa si-a dat si ea seama ca nu tot ce zboara se mananca...nu primesti bani fara sa dai ceva in schimb...si atunci cand te razgandesti, platesti...reputatia si job-ul in cazul ei.

    0
    0

  • lia pe 21 Ian 2011, 09:04
    Proasta ,dar cu bani...

    Da, asa este,din moment ce se complace sa fie de batjocura atator oameni, da dovada de prostie,in schimb stie foarte bine sa faca bani,poate mai multi decat fac cei destepti!

    0
    0

  • Shavale pe 21 Ian 2011, 08:35
    Cea mai proasta femeie de pe fata pamantului :))))

    Mai mare prostanaca decat asta nu cred ca o sa mai vad....toata lumea face misto de ea de proasta ce e,talamba rau :))))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod