Dan Balan canta cu Rihanna pe scena Premiilor Grammy

"Este o imensa mandrie pentru mine faptul ca datorita piesei 'Dragostea din tei', un intreg album este acum nominalizat la Premiile Grammy. TI si Rihanna sunt doi artisti care au facut ca aceasta melodie sa ajunga hit international inca o data", declara incantat Dan Balan, citat fiind de VIVA.

"Este o imensa mandrie pentru mine faptul ca datorita piesei 'Dragostea din tei', un intreg album este acum nominalizat la Premiile Grammy. TI si Rihanna sunt doi artisti care au facut ca aceasta melodie sa ajunga hit international inca o data", declara incantat Dan Balan, citat fiind de VIVA. Ei bine, da! La aceasta a 51-a editie a premiilor Grammy, fostul lider al trupei O-Zone va urca pe scena alaturi de Rihanna si de rapperul TI.

IT a ales sa faca un remake la piesa "Live Your Life" (Dragostea din tei) si sa o includa pe cel mai recent material discografic, care anul acesta este nominalizat Grammy, la categoria "Cel mai bun album rap".

Surpriza sau nu, melodia avut mare succes, rezistand nu mai putin de 6 saptamani pe primul loc in Billboard.



Evenimentul se va desfasura pe 8 februarie la Los Angeles, nominalizarile facandu-se pe 3 decembrie anul trecut. Staples Center este locatia care gazduieste de 6 ani aceasta ceremonie care va fi transmisa in direct CBS, incepand cu ora 20.00, ora Americii. "Premiile Grammy sunt unice. Aici ai o ocazie sa vezi lucruri minunate", declara presedintele executiv CBS, Jack Sussman, citat de Grammy.com. "Nu exista un loc mai bun in care sa se desfasoare acest eveniment decat in mijlocul orasului Los Angeles. Planuim sa organizam si peste 50 de ani aceasta ceremonie tot aici", a continuat Susman.

Britanicii la conducere...


Dupa ce au fost facute nominalizarile, toata lumea a fost surprinsa de faptul ca artistii din Anglia au pus monopol, intr-o oarecare masura pe premiile de anul acesta, fiind prezenti la toate categoriile. De exemplu, la categoria "Cel mai bun artist", toti cei nominalizati vin din Anglia.
Coldplay, Adele, Leona Lewis, hip-hoperul MIA si veteranul muzicii rock, Robert Plant, un amalgam de genuri adunate laolalta, spun cei de la Telegraph.co.uk. .

Alti artisti din Marea Britanie care stau foarte bine la capitolul nominalizari sunt Duffy (3, incluzand si premiul pentru "Cel mai bun debut", Radioheat (2, Paul McCartney (2) si Estelle ("Cea mai buna piesa a anului").

Si la capitol "Cel mai bine vandut album de anul trecut" englezii sunt in frunte. Lista celor nominalizati este formata din Coldplay, Leona Lewis, Radioheat si Amy Winehouse.

Surprizele de la Grammy


Justin Timberlake, Paul McCartney, Jennifer Hudson si Carrie Underwood sunt numai o parte dintre numele mari care vor aparea pe 8 februarie, pe scena din Staples Center. Taylor Swift si Miley Cyrus vor canta in duet, la fel ca si Kanye West si Estelle.
Tot la capitolul duete intra si colaborarea dintre Paul McCartney si Dave Grohl - solistul trupei Too Fingers, dar si cea dintre rapperul T.I. si Timberlake. Scena se va umple probabil, in momentul in care vor intra Adele, Chris Brown si Sugarland, care au promis un show de zile mari, spun cei de la "People". Trupa Four Tops va urca pe scena in varianta originala, cu cei trei artisti care au pus bazele grupului: Duke Fakir, Jamie Foxx si Ne-Yo.

Jennifer Hudson, care abia a trecut peste tragedia care i-a marcat familia, va fi prezenta la eveniment, mai ales ca a primit si trei nominalizari.
 
Poti da click aici pentru a vedea lista completa a nominalizatilor celei de-a 51 a editie a premiilor Grammy.
5 Februarie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabrielaavr pe 8 Feb 2009, 18:50
    buna

    bafta si te astept si pe la mine in vizita :*

    0
    0

  • ninika pe 7 Feb 2009, 22:39
    dadaddaa

    BASARABIA THE BEST!!!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod