Cumparaturi cu reducere pentru tineri

Cardul Euro 26 ofera tinerilor sub 26 de ani din toata lumea marireduceri de preturi la produse si servicii de-a lungul continentuluiEuropa. Tinerii din Romania vor avea, din luna august, posibilitatea dea se simti cetateni ai Europei si de a beneficia de reduceri substantialeatat in tara, cat si in straintate.

Euro 26 Card este cheia tinerilor catre informatii, cultura sicunoastere. Majoritatea tarilor implicate in acest proiect, care are ovechime considerabila pe continentul European, ofera reduceri la muzee,spectacole, transport, hoteluri sau moteluri pentru tineret.
In Romania cardul va fi lansat in luna august si va costa 5 euro pe an.
Deacesta pot beneficia toti tinerii pana in 26 de ani. Cardul este valabilin 35 de tari din Europa, iar magazinele, fast-food-urile ori mijloacelede transport care ofera aceste reduceri au afisat la intrare sigla Euro26, ceea ce inseamna ca acorda reducerile negociate. Tanarul nu trebuiedecat sa prezinte cardul si i se va face reducerea cuvenita. Reducerilesunt in general semnificative, un exemplu fiind Spania, unde sunt nu maiputin de 22.000 de discount-uri si 1,5 milioane de posesori de carduri.Asociatia Europeana de Carduri pentru Tineret - EYCA (European YouthCard Association) - a negociat reduceri pentru tinerii sub 26 de aniin diverse domenii, cum ar fi cultura: teatre, cinematografe, concerte,muzee, alte evenimente; transport; calatorii: vacante, excursii, cursuride limbi straine; cumparaturi: CD-uri, carti si altele.
Cardul va fi distribuit in Romania prin organizatiile de tineret dintoata tara.
Mai multe detalii la: www.eyca.org.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod