"Cumpar, inchiriez barbat", un film de week-end

Este vara, week-end-ul a venit peste tine cu tot cu caldura din dotare si-ti doresti din tot sufletul sa te ascunzi undeva.
Este vara, week-end-ul a venit peste tine cu tot cu caldura din dotare si-ti doresti din tot sufletul sa te ascunzi undeva. Ce zici daca ai da o raita, impreuna cu familia ta, la cinematograf? Iti fac o propunere..., nu indecenta, daca tot vorbim de filme, iti sugerez mai degraba sa te amuzi putin alaturi de personajele din "Cumpar, inchiriez barbat".

Comedia, care le are in roluri principale pe Heather Graham si Mia Kirshner, spune povestea unei tinere care isi doreste foarte mult un copil, insa sansele sa-si indeplineasca aceasta dorinta sunt din ce in ce mai mici.

Georgiana (Heather Graham) este implicata intr-o relatie de dragoste veche cu prietenul ei, Zak. Totul merge ca pe roate, toata lumea ii vede impreuna, fericiti, pana in momentul in care femeia descopera doua lucruri foarte importante:

1.
Zak nu-si doreste copii
2. Ea are sanse minime sa ramana insarcinata, daca nu actioneaza cat mai repede.

Avand in vedere ca dorinta ei nu se potriveste absolut deloc cu cea partenerului ei, Georgiana se hotaraste sa renunte la aceasta relatie si sa-si caute un barbat care sa-i faca un copil. Din acest moment incepe o adevarata aventura pentru tanara care ajunge sa fie implicata in tot felul de situatii stranii. Incepe prin a incerca sa seduca un student, apoi consoleaza un barbat aratos in timpul unei inmormantari in ideea ca poate, poate.

Si sa nu mai spun ca face inseminare artificiala cu produsul seminal al unui amic homosexual. Din pacate, niciuna dintre aceste solutii de criza la care apeleaza, nu are niciun rezultat. Trebuie mentionat ca, in tot acest timp, Zak incearca cu disperare sa se impace cu ea indiferent de conditiile pe care i le-ar pune Georgiana...

Cine este Heather Graham?


Actrita s-a nascut in Milwaukee, Wisconsin, si a fost crescuta intr-un  mediu foarte strict. Tatal ei a lucrat la Biroul Federal de Investigatii, iar mama a fost profesor si scriitor. Mediul in care au fost obligate sa traiasca, Heather si sora ei, Aimee, le-a transformat in doua fete extraordinar de timide. Talentul actoricesc al tinerei a fost remarcat inca din liceu si, in ciuda renumelui de tocilara pe care si l-a castigat in acea perioada, a fost desemnata cea mai talenta eleva a liceului in care studia.

Aceasta pasiune a ei nu i-a adus numai bucurii. Relatia cu parintii ei a suferit foarte mult din aceasta cauza. Dupa ce a terminat liceul, Heather s-a mutat la Los Angeles, unde a primit roluri micute in mai multe filme, printre care si "Drugstore Cowboy" (1989).

La un moment dat, atunci cand cariera ei era intr-un usor impas, s-a hotarat sa se inscrie la Universtatea California din Los Angeles, ca sa fie actrita cu acte in regula. Aici a fost remarcata de actorul James Woods care a distribuit-o in pelicula "Diggstown" (1992).

Dupa doi ani de studii la UCLA a abandonat facultatea si si-a canalizat toata atentia pe cariera. In afara faptului ca a fost model pentru Emanuel Ungaro Liberte, Heather a jucat in filme precum "Swingers" (1996), "Austin Powers: The Spy Who Shagged Me" (1999) si "Boogie Nights" (1997).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod