Cum si-au salvat vedetele iubitii in telefon

"Iubire", "Tzutzu" sau "Puiucul meu" sunt doar cateva dintre apelativele folosite de vipuri pentru partenerii de viata. Revista Story a aflat cum si-au salvat vedetele partenerii in telefonul mobil.
 "Iubire", "Tzutzu" sau "Puiucul meu" sunt doar cateva dintre apelativele folosite de vipuri pentru partenerii de viata. Revista Story a aflat cum si-au salvat vedetele partenerii in telefonul mobil.

Catalin Botezatu: "In ciuda relatiei noastre zbuciumate, in ciuda faptului ca incep un show la Antena 1 in care ma voi lasa curtat de 25 de femei, Bianca e inca 'my love' trecuta la mine in telefon si asa va ramane. Noi vom avea tot timpul o relatie speciala".


Bianca Dragusanu, fosta, actuala si viitoarea partenera a lui Catalin Botezatu, caci povestea lor este departe de a se fi incheiat, l-a salvat in telefonul mobil "Divul". ii spune "Divul, pentru ca e un... div“.

Mihai Albu o are trecuta in telefon pe Iulia, sotia lui tanara si frumoasa, cu un apelativ de neinteles - Boosyka. "Este prea intim sa va spun de la ce vine, e mult prea personal! E un nume inventat de mine, care ii place Iuliei“, spune Mihai.

Relatia Danielei Gyorfi cu George Tal este o adevarata telenovela.
Totusi, asta nu a impiedicat-o pe cantareata sa-l aiba trecut in agenda telefonica cu titulatura "Iubire“.

"Soarele meu, e trecut Laurentiu la mine in telefon, pentru ca are ochii in culoarea cerului iar cand rade i se lumineaza fata", spune Anamaria Prodan.

"Eu am scris Irinel Columbeanu pur si simplu, dar motivul este unul intemeiat (rade). Ca sa nu uit cine este. L-am avut o data Iri, am modificat in agenda pentru o zi si mi s-a parut ca am uitat cine este. Adevarul este ca uneori uit cu cine am de-a face si ma comport altfel decat merita.
Asadar, il las Irinel Columbeanu, asa cum l-am avut la inceputul relatiei, ca sa nu mai am amnezii"
, a declarat Monica Columbeanu pentru Story.

Faimosul David Beckham isi are trecuta sotia in agenda telefonului intr-un mod aproape ironic: "Posh“. O fi Victoria stralucitoare, dar parca e prea de tot. La randul ei, numita Posh ii spune sotiorului "Sexosul“. Demi Moore il are salvat in telefon pe Ashton Kutcher - "Micutul“ (aluzie la varsta, probabil), si  "Maimutica“, Ashton pe Demi.


Foto: Story
9 Iunie 2010
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lore pe 28 Oct 2010, 00:19
    :)))

    chiar nu a putut gasii o explicatie mai buna? =)) cum naiba sa uiti k iri e sotul tau?cine stie cati de iri cunoaste amnezica columbeanu :)) banii is viata ei, irinel columbeanu nu o fost nimic altcv decat cel care o ridicat-o de jos.mai bn ar tace k scoate numai bazaconii pe gura. L-)

    0
    0

  • THUNA pe 19 Oct 2010, 23:14
    penibil

    Monica la trecut Irinel Columbeanu ptr ca doar atat il considera ea,omul care a finantat-o si-a ridicat-o nu-l considera ca pe-un sot ptr ca nu-l iubeste,ea iubeste numai banii lui Ce credeti ca n-am dreptate? Chiar bine zice aici o eva ca Oana Zavoranu a facut bine ca a dat-o afara....pai daca merita e o fitoasa cu capul in nori si umbla moarta dupa barbati....ce-i trebuie ei pe Irinel???

    0
    0

  • Raluka0791 pe 10 Sep 2010, 12:10
    Chiar penibil

    Ce naiba...cum sa uite k "Iry" e barbatul ei?:))=))..e culmea...:))Asta chiar nu am mai auzit-o:))...saraca cred k si cand s-a maritat cu el zicea in gand...Irinel Columbeanu...Irinel Columbeanu...:))=))...ce naiba...poi daca il trecea in telefon "Iuby meu" poate credea naiba k e fostul sofer:))=))

    0
    0

  • negelutz pe 11 Aug 2010, 00:38
    penibila

    scz,ma refeream la monica columbeanu

    0
    0

  • negelutz pe 11 Aug 2010, 00:37
    penibila

    cata dreptate avea oana zavoranu sa o dea afara din emisiune...s-au dus timpurile cu iubirea adevarata si inceputul de la zero...

    0
    0

  • dydy pe 26 Iul 2010, 15:49
    mai ce naibilor...

    Poate k nu e genul sa alinte,sunt multi care fac asa,insa sa-l treci pe SOTUL TAU in tel si cu numele si prenume...este ca si cum ea ar fi sclava si el seful,mai trebuia sa fie Domnul Irinel Columbeanu:))))))

    0
    0

  • biancaaa pe 22 Iul 2010, 21:54
    vai vai

    Eu nu stiu cum reuseste fata asta sa se culce cu babacila asta. Mie mi-ar fi scarba si sa ii raspund la telefon dapai sa il simt..iecccs..sa il vad live. Toate aprecierile pt ea..face un efort imens::)))de dragul banilor..si a puterii

    0
    0

  • adriana craciun pe 21 Iul 2010, 18:11
    monica

    va spun eu de ce l-a trecut asa,rece,distant,e clar,nu?nu-l iubeste de nici o culoare

    0
    0

  • cretzolina93 pe 22 Iun 2010, 18:17
    :)):)):)):)):)):)):)):))

    nu cred ca la trecut Monica asa doar ca sa nu uite.Nu ii pasa de el , nu-i da prea multa importanta.Pentru ea Irinel Columbeanu e un om ca oricare altul.E penibila sincer:))

    0
    0

  • Hayat pe 10 Iun 2010, 18:36
    columbeanca

    Ciudata si totdata tampita explicatia Monicai. Auzi acolo, sa uiti, sa ai amnezii cu privire la numele sotului si sa il treci cu numele intreg in telefon ca sa iti amintesti cu cine vorbesti?!?!?! Doamne fereste, ce ... "doamna amnezica".

    0
    0

  • gabrielle pe 10 Iun 2010, 13:03
    :)))))

    L-a trecut irinel columbeanu in telefon tocmai pentru ca nu reprezinta nimic pentru ea, e doar afaceristul irinel columbeanu...

    0
    0

  • iuly pe 10 Iun 2010, 12:48
    ?

    Probabil uita tot timpul ca este casatorita ,doar asa isi aminteste

    0
    0

  • crina-alexandra pe 10 Iun 2010, 10:17
    :)))))

    Penibila explicatia Monicai :))))

    0
    0

  • bebe_blond pe 9 Iun 2010, 20:50
    Senzational

    Chiar l-a trecut Irinel Columbeanu?? :))) Ce explicatie puerila...a schimbat tel si nu stia cu cine vorbeste....oare cati de iri cunoaste fatuca asta?? :)))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod