Crezi ca Romania merita un loc mai bun la Eurovision?

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, care au participat anul acesta cu piesa "Playing with Fire", Paula Seling si Ovi s-au clasat pe locul al treilea, cu un punctaj de 162 de puncte.
Reprezentantii Romaniei la Eurovision, care au participat anul acesta cu piesa "Playing with Fire", Paula Seling si Ovi s-au clasat pe locul al treilea, cu un punctaj de 162 de puncte.

Castigatoarea editiei de anul acesta, care s-a desfasurat la Oslo, a fost reprezentanta Germaniei, Lena, care a participat cu piesa "Satellite". Ea a obtinut un total de 246 puncte.

I-am intrebat pe fanii eva.ro de pe Facebook daca sunt de parere ca Romania ar fi meritat un loc mai bun. Iata ce ne-au raspuns la intrebarea "Crezi ca Romania merita un loc mai bun la Eurovision? Ce parere ai despre melodia Germaniei, cea care a castigat trofeul?"

"Da, cred ca meritam locul 1.
Melodia Germaniei e proasta. Dar decat deloc si in comparatie cu anul trecut... e bine si locul 3. Bravo lor! Chiar au fost buni!
", ne spune Aura.

"Draguta melodia Lenei, dar nu cat sa castige concursul. Presupun ca s-a tinut cont de situatia economica a tarilor participante, iar Germania isi permite sa organizeze Eurovisionul in 2011", declara Elena.

"Eu zic ca meritau primul loc, dar ma bucur ca mai sunt si artisti adevarati in Romania.Felicitari Paulei si lui Ovi, tineti-o tot asa!", ne spune Melinda.
 
Si Mihaela crede ca Romania a fost reprezentata foarte bine la aceasta editie Eurovision: "Melodia a fost super, Paula si Ovi au fost cei mai buni, chiar daca nu au luat locul 1.
In inimile noastre si ale romanilor de peste tot ei au fost sigur pe primul loc!
".

Andreea este de alta parere: "Super melodia Germaniei, bravo, imi place mult! Nu, nu cred ca Romania merita un loc mai bun, chiar ma mir ca e pe locul trei".









Sursa foto: adevarul.es
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
31 Mai 2010
 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lacatus pe 14 Nov 2011, 09:14
    germania

    as vrea sami gasesc si eu un loc de cantat dak se pote ma autati?

    0
    0

  • emy pe 5 Iun 2010, 18:35
    eurovision

    eu a-si fi acordat urmatorul punctaj: 1 Danemarca, 2 Romania, 3 Belgia...........

    1
    0

  • basina pe 1 Iun 2010, 19:16
    idioti

    toti au fost basini

    0
    0

  • Anca pe 1 Iun 2010, 19:12
    germania

    Romania merita locul I, Lena a cantat oribil parca si-ar fi batut joc.Dar nu pot spune ca nici germania n-a cantat frumos.Dupa parerea mea locurile ar fi fost:Romania locul I,Ucraina locul II,Germania locul III

    0
    0

  • amy pe 1 Iun 2010, 12:26
    pentru anne

    este clar k tu nu sti ce inseamna muzica adevarata! paula si ovi au demonstrat k sunt romani adevarati si au cantat pe bune...nu ca reprezentanta germaniei care a cantat foarte prost .....fara pic de ritm...intr-un cuvant ~varza~......ma bucur ca sunt romanca si ma mandresc cu acest lucru.....eu consider ca ar fi super daca la anu` vor fi la eurovision tot paula cu ovi...pentru ca merita.felicitari paula si ovi!pentru romani veti fi locul 1....pentru k meritati!

    0
    0

  • GEO pe 1 Iun 2010, 08:25
    SUPERBIIIII

    se putea acorda si premiul intai...mie nu mia placut piesa germanie...dar in fine...sunt super tari..bravo ovi...bravo paula....superrrrrrrrrrrrrrrrrrr

    0
    0

  • pentru anne pe 1 Iun 2010, 07:48
    pentru anne

    Ce comentariu lamentabil... ce usor poti cunoaste un om, ''draga'' despre tine pot sa ti spun ca esti complet afona, inculta si analfabeta... esti o manelista dar cel mai probabil o tiganca, piesele de la eurovision au fost excelente, mai putin a frantei, a greciei si a serbiei... piesa de anul trecut a meritat pe bune, a fost cantata formidabil de un tip talentat. Paula e o artista completa, in plus e si foarte frumoasa,

    0
    0

  • anne pe 31 Mai 2010, 23:18
    Eurovision

    nu vreau sa fiu rautacioasa, insa observ ca mai toate melodiile de la Eurovision sunt aiurea (fortate). Eu nu as asculta nicio melodie pana la sfarsit pt. ca nu merita. Referitor la melodia Paulei e oribila, ma mir ca am luat locul 3. Ce-a mai frumoasa melodie de la Eurovision a fost anul trecut a celor 2 din Azerbaijan.

    0
    0

  • gabriela gregorian pe 31 Mai 2010, 23:08
    meritam locul intai

    Au fost super,desi am simtit o oarecare crispare datorata emotiilor au niste voci de exceptie,sunt carismatici si talentati SI M-AU LASAT PAF Paula este de o frumusete rara dar,repet, arata la un moment dat de parca nu avea in fata decat pianul si pe ovi,publicul nu exista,ceea ce este o mare eroare! Tipa din Germania a avut o piesa de nota zece,dar voce ioc,a stiut insa sa se uite in ochii publicului si sa-l cucereasca,falsand la greu! Ce folos de talent,imaginea este totul! Iar turcii nu au fost mai buni ca noi! Iar cine se va mai bronza pe plajele jegosilor de bulgari,aducandu-le bani grei la PIB-ul lor,nu sunt patrioti! UAAAAA balgaria! Niste ofticosi lamentabili! Ce sa mai discutam am fost cei mai buni!

    0
    0

  • cosmin pe 31 Mai 2010, 20:52
    eurovision

    de departe meritau locul 1 si turcia a avut o melodie frumoasa / melodia germaniei foarte foarte slaba!! cred ca jocurile erau facute dinainte

    0
    0

  • mihaela pe 31 Mai 2010, 19:09
    eurovision

    meritau sa iasa pe locul I,au fost foarte buni.e bine si locul 3.felicitari paula si ovi.

    0
    0

  • CHETI GHITUICA pe 31 Mai 2010, 18:06
    Romania Eurovision

    Da,cu siguranta au fost cei m-ai buni!Felicitari!!!Locul I este al lor,santem mandri de ei,sant minunati!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod