Paula Seling si Ovi, mare succes la Eurovision

de Ileana Voicu Ghinea, 30 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Paula Seling si Ovi, mare succes la Eurovision

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, care au participat anul acesta cu piesa "Playing with Fire", Paula Seling si Ovi s-au clasat pe locul al treilea, cu un punctaj de 162 de puncte.

Din care punctajul maxim 12 puncte a fost acordat de Republica Moldova, 10 puncte - Spania, Suedia, Norvegia si Portugalia si 8 puncte - Danemarca, Marea Britanie, Cipru si Israel.

Castigatoarea editiei de anul acesta, care s-a desfasurat la Oslo, a fost reprezentanta Germaniei, Lena, care a participat cu piesa "Satellite". Ea a obtinut un total de 246 puncte.

In decizia finala au contat in proportie de 50% votul telespectatorilor si 50% votul unui juriu de specialitate.

 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Luiza pe 31 Mai 2010, 10:06
    Cu multa , multa dragoste

    Dragii nostri, iubitilor , ne-ari facut sa fim mandri de voi . de noi, de tara asta..cata vreme mai exista tineri ca voi sunt sigura ca avem viitor. Profesionisti, dedicati si responsabili, asa cum ne-ati obisnuit! Va iubesc mai mult , va amintesc in rugaciunile mele. Voi trimite cele mai frumoase ganduri ale mele Paulei si lui Ovidiu dar si fetelor din cor si intregii echipe care au facut posibila seara in care inima mi-a fost din nou plina de mandrie si bucurie pentru tarisoara asta. Stiu ca suna ca o fraza din carti dar asta simt... Toata dragostea si admiratia ! Aveti grija de voi.

    0
    0

  • Georgiana pe 30 Mai 2010, 11:47
    Valoarea cucereste

    O veste minunata, succesul a venit cu pasi marunti, fiecare tara contribuind cu cate putin la obtinerea lui. Bravo Paula si Ovi! A contat si votul juriului care a apreciat ca au participat muzicieni valorosi. Cu foarte putin ajuto "geo"am fi luat locul I.

    0
    0

  • aurel pe 30 Mai 2010, 11:12
    premiati

    In sfarsit o veste buna pentru noi romanii de acasa. Muzica a fost un aliat de nadejdie pentru romani in vremuri grele. Pentru o seara am uitat de criza si de dobitocii care ne conduc. Felicitari eroilor nostrii, sper ca se reintorc in tara, desi nu au sperante nici ei.Inca odata bravo lor.

    0
    0

  • floriana pe 30 Mai 2010, 11:04
    felicitari

    Bravo Paula! Ti-a fost recunoscuta ,in sfarsit valoarea!Te admir mult!

    0
    0

  • nicoleta pe 30 Mai 2010, 10:43
    superb

    felicitari! Paula si Ovi meritau cu prisosinta locul 1 , nu trei ! Asta este lumea in care traim. Au fost la inaltime. Toata stima pentru ei!!

    0
    0

  • cornelia pe 30 Mai 2010, 10:26
    BRAVO

    am demonstrat inca odata , ca avem artisti de ,, valoare,, cu adevarat si multumim juriului de la Oslo, care de data asta a punctat cu adevarat - calitatea muzicii - BRAVO PAULA SI OVI-

    0
    0

  • ruxy pe 30 Mai 2010, 10:12
    paula seling si ovi

    au cintat minunat am fost mindra ca sintem romani

    0
    0

  • BLIDARI BIANCA pe 30 Mai 2010, 10:10
    BRAVO

    CREDEAM CA CONCURSUL SE BAZEAZA MAI MULT PE ECONOMIA TARII,DAR SE PARE CA S-AU TREZIT LA REALITATE !!!!!!!!!!!!!!BRAVO.SA FIE CLAR LA ANUL VREM SA URCAM 2 TREPTE.

    0
    0

  • Ana pe 30 Mai 2010, 10:00
    Bucurie

    Fiecare tara a incercat sa impresioneze. Voi ati urcat pe scena cu placerea de a canta.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod