Bianca Elena Constantin la final de mandat

"In Romania invidia este mai mare"


Hai ca vorbim putin despre tine. Stiu ca esti studenta la drept... Ce ar trebui sa mai stim?

Da. Am terminat liceul Calistrat Hogas din Piatra Neamt, cu profilul matematica-informatica, intensiv engleza. Am venit la Bucuresti, in ciuda dorintei familiei care ma voia la Piatra Neamt, si am dat la facultatea de Drept. Acum trec deja in anul al 3-lea si sincer ma regasesc in acest domeniu, simt ca aici este locul meu. Nu am regretat niciodata ca nu am ales o facultate de matematica sau de informatica. Imi place mult mai mult sa citesc legile, sa le inteleg.

Cand voi termina facultatea, m-am gandit sa ma indrept catre avocatura. A fost o perioada in care imi doream sa merg la Institutul National al Magistraturii, dar mi-am dat seama ca nu am atat de mult timp liber ca sa studiez ca sa intru acolo si am zis ok nu o sa fiu un procuror sau un judecator, dar o sa fiu un avocat de succes.

Revenind putin la cantonament, exista diferente de atitudine si de comportament, daca ar fi sa comparam ce s-a intamplat in cantonamentul din Romania cu ce s-a intamplat in cel din Bahamas?

In Romania invidia era mai mare, sincer eu nu m-am certat cu nimeni, insa au fost cateva fete care s-au mai ciondanit.
Ma gandesc ca asta tine si de temperamentul fiecarei persoane in parte. Eu sunt mai pasnica de felul meu, daca se cearta cineva, ma bag sa le impac, dar eu nu provoc niciodata. Ce m-a deranjat in Romania a fost ca nicio fata nu a venit sa ma felicite, dupa ce am castigat. Asta m-a suparat.

In Bahamas, pe de alta parte, este adevarat ca nu am reusit sa le cunosc pe toate fetele, insa alta a fost atmosfera. Nu am auzit sa fi fost vreun conflict intre fete. Poate ca au fost chestii punctuale, legate de ora de somn sau de preferintele pe care le aveau, insa conflicte majore nu au existat, asta e sigur. Acolo, spre deosebire de ce-ti spuneam ca s-a intamplat in Romania, toate s-au purtat foarte dragut.

Cat de... "naturale" au fost fetele de la finala Miss Universe, pentru ca in Romania lucrurile sunt foarte clare: nu operatii, nu unghii, nu extensii, nu lentile de contact...


Ei bine, da, aici este o discutie.
Din acest punct de vedere am ramas putin dezamagita, pentru ca am vazut fete care mai de care cu operatii estetice, extensii, unghii cu model. Aici mi s-a spus clar: nu ai voie silicoane, nu ai voie lentile de contact, nu ai voie extensii sau unghii false, totul natural.

Stiu ca ai participat activ la pregatirea concurentelor de anul acesta. Ti-ai facut un top al castigatoarelor?

Nu stiu ce sa zic, sincer mi-au placut toate. Daca este sa ma gandesc la castigatoare, sincer nu am putut sa ma opresc asupra uneia, pentru ca erau mai multe care meritau acest titlu.

Oana a fost printre favoritele tale?

Da, si Oana a fost printre favoritele mele. Oana este o fata foarte, foarte draguta si imi place foarte mult de ea.

Ce sfaturi ii dai Oanei? Ce ar trebui sa stie ea?

In primul rand, Oana trebuie sa se duca acolo foarte increzatoare in ea...
Nu trebuie sa se simta cu nimic in minus fata de celelalte fete. I-am spus sa fie ordonata, sa-si faca patul, pentru ca toate aceste aspecte relativ minore, cantaresc foarte mult.
Exista oameni, asa numitele bone, care te supravegheaza sa vada cat esti de ordonata, cat esti de organizata. I-am mai spus ca, obligatoriu, trebuie sa aiba la ea un aparat foto ca sa capteze toate acele imagini si amintiri pe care o data in viata ai ocazia sa le traiesti. In plus, trebuie sa fie rezistenta, atat psihic, cat si fizic, pentru ca efortul este foarte mare si daca te imbolnavesti si pierzi o activitate exista riscul sa fii depunctata. Trebuie sa fie sigura pe ea si increzatoare pentru ca nu are nimic de pierdut.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod