Bella, Edward si Jacob: punctul culminant al triunghiului dragostei

"Amurg" si "Saga Amug: Luna Noua" i-au facut pe Kristen Stewart, Robert Pattinson si pe Taylor Lautner celebri pentru interpretarea personajelor Bella Swan, Edward Cullen si Jacob Black.
"Amurg" si "Saga Amug: Luna Noua" i-au facut pe Kristen Stewart, Robert Pattinson si pe Taylor Lautner celebri pentru interpretarea personajelor Bella Swan, Edward Cullen si Jacob Black.

"Avem o experienta destul de indelungata cu aceste personaje", aproba Stewart. "Invatam tot mai multe despre ele cu trecerea timpului si ne adaptam la schimbarile pe care le presupun. In exterior, suntem noi insine, dar de indata ce porneste camera, suntem Jacob sau Bella sau Edward", spune Stewart.
"Saga Amurg: Eclipsa" exploreaza diferite aspecte ale dragostei: dragostea adevarata, fantezia si posibilitatea de a fi indragostit de doi oameni in acelasi timp.

"'Eclipsa' incepe intr-o nota inalta, Edward si Bella sunt impreuna si sunt fericiti, revenindu-si dupa experienta pe care au avut-o in Italia", comenteaza Stewart. "In principiu, inca sunt vanata de vampiri, dar cea mai mare problema din viata mea este capacitatea de a constientiza ca sunt nivele diferite de a iubi pe cineva. Trebuie sa recunosc fata de mine insami ca sunt indragostita nebuneste de prietenul meu cel mai bun, dar nu la fel de mult, cat de adevarata mea iubire:  Edward.
Pentru mine, 'Eclipse' este un film despre maturizare si despre luarea deciziilor, precum si despre intelegerea faptului ca alegerile pe care le faci nu sunt neaparat instinctive. Oricat de mult imi place Bella pentru ca nu se teme de consecintele actiunilor ei, in aceasta parte, ea se maturizeaza pana la punctul in care e in stare sa spuna: Nu am intotdeauna dreptate."


"Relatia lor se limiteaza la faptul ca Bella este hotarata sa devina vampir si vrea ca Edward sa fie cel care o transforma"
, explica Pattinson. "Edward este inca nehotarat, dar a decis ca, daca se vor casatori, atunci va lua in calcul si aceasta posibilitate. insa apar alte amenintari - gelozia, nesiguranta si teama ca nu esti suficient de bun pentru partenerul tau. In loc sa fuga, ca in Luna Noua, in Eclipsa, Edward trebuie sa lupte pentru relatie si asta inseamna mai mult decat sa o protejeze pe Bella."

"Edward vrea ca ea sa se bucure de toate experientele vietii umane inainte sa devina vampir", explica Godfrey. "El vrea sa se casatoreasca inainte sa se imbarce in calatoria pe care o vor face impreuna pentru restul eternitatii. Asadar, o parte din dilema ei este decizia de a se casatori cu Edward inainte sa devina vampir.
Edward inca spera ca poate ea se va razgandi, stiind prea bine cat de mare este pretul pe care il plateste."


"Imi place sa ma gandesc la 'Eclipsa' ca la apogeul triunghiului amoros"
, spune Lautner. "In 'Luna Noua', Jacob il ura cu ardoare pe Edward. Acum, in 'Eclipsa', cand este fortat sa faca echipa cu Edward pentru a o proteja pe Bella, incepe sa-l cunoasca mai bine. In una dintre scene, cei doi au o discutie foarte deschisa. Edward poate sa-mi citeasca gandurile, asa ca intelege tot ce se petrece in mintea mea, dar eu n-am nici cea mai vaga idee despre ce e in mintea lui. Asa ca ii cer sa-mi spuna - daca poti sa-mi citesti gandurile, atunci, lasa-ma si pe mine sa aflu ce e in mintea ta. Si o face. Imi spune ce crede, ca as fi o alegere mai buna pentru Bella decat el. Jacob apreciaza faptul ca i-a permis sa-i afle gandurile pentru o clipa."

"Dintr-un anumit punct de vedere, Edward si-a dorit mereu ca ea sa-l aleaga pe Jacob si sa aiba o viata de om, dar nu si-a putut nega dragostea fata de ea", spune Godfrey. "Daca Bella il alege pe el, trebuie sa accepte ca viata ei se va schimba. Jacob accepta intr-un final, intelegand ca Edward este cel ales, iar el nu ii va castiga inima.
Cred ca legatura suprema dintre ei este ca amandoi o iubesc pe Bella.
"

"Kristen ii da autenticitate Bellei, pentru ca este o actrita foarte naturala", o complimenteaza Elizabeth Reaser. "Mi se pare greu pentru o actrita tanara sa duca pe umeri povara unui asemenea film si sa ramana sincera. Nu joaca un personaj dragalas, nu urmareste adevarul si frumosul."

Celor trei actori principali le plac legaturile care s-au creat intre ei de-a lungul celor trei filme. "Imi place la nebunie sa lucrez cu Taylor. Avem o dinamica similara celei dintre Jacob si Bella, in viata reala - ne place compania celuilalt", dezvaluie Stewart. "In acest moment, eu si Rob radem mai mult la scenele grave si mult mai putin la scenele care se presupune ca sunt usurele si nostime. Este usor, pentru ca am stabilit o dinamica pe care n-o poate deranja nimeni. Acum, preluam controlul."

"Este foarte bine", aproba Pattinson. "Taylor este nemaipomenit, iar in partea a doua am interactionat foarte putin, asa ca a fost foarte placut acum. E amuzant sa filmezi scene in care ne tot imbrancim. Edward este mai retras, iar Jacob il agaseaza in continuu. Amandoi sunt incapatanati, ceea ce este nostim de jucat impreuna cu Taylor in acest film."

Lui Lautner i s-a parut foarte greu sa i se impotriveasca lui Pattinson pe ecran. "Rob este o persoana prea placuta", se amuza Lautner.
"Trebuie sa-l mai inaspresc putin. Este foarte amuzant, pentru ca eu si Rob radem inainte de filmarea scenei si glumim, apoi porneste camera si, dintr-odata, trebuie sa il urasc. Este o adevarata provocare."

"Am devenit o familie. Este uimitor sa vezi cum aceste filme ne-au transformat vietile profesionale si pe cele personale. De fiecare data cand incepem un film, este ca si cum ne-am intoarce in tabara de vara"
, povesteste Godfrey. "Esti nerabdator sa-i vezi pe ceilalti, iar apoi apar certuri ca in orice familie, pentru ca la final, sa ne imbratisam spunand: Ne vedem vara viitoare! A fost o experienta extraordinara sa lucrez la aceasta franciza. Atat de multi oameni asteapta aceste filme, incat nu poti sa nu fii mandru cand faci ceva atat de apreciat de catre public."
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • virginia pe 29 Aug 2010, 12:47
    twilight

    Ii ador... sunt super....tineti-o tot asa...preferatii mei sunt Taylor(Jacob) Robert(Edward)and Kristen(Bella) cei mai frumosi si adevarati actori....

    1
    0

  • cristina pe 11 Iul 2010, 12:58
    Twilight

    So tineti tot asa.Pupici la toti catorii filmului Twilight ,regizorilor ,dar mai ales lui Robert si lui Kristen-Edward and Bella.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod