Barbatilor le plac femeile cu fundul mare

"Pantalonii astia imi fac fundul sa para mare?" este o intrebare pe care femeile o adreseaza adesea partenerilor lor, iar raspunsul este de cele mai multe ori negativ si nu intotdeauna sincer...
"Pantalonii astia imi fac fundul sa para mare?" este o intrebare pe care femeile o adreseaza adesea partenerilor lor, iar raspunsul este de cele mai multe ori negativ si nu intotdeauna sincer... Dar specialistii au vesti bune pentru femeile care se tem ca au un posterior prea mare: barbatii exact asta vor!  

Dupa ce Jennifer Lopez a fost fotografiata in costum de baie zilele trecute, aflandu-se pe un yaht in Capri, Italia, cei de la The Sun si-au pus intrebarea daca posteriorul sau, care este renumit pentru dimensiunile sale 'generoase' este de preferat in locul unuia mai mic.

Aici intervine Dr. Andrew Clark, specialist in psihologie evolutionista, care ofera cateva indicii asupra preferintelor barbatilor din acest punct de vedere.

Forma conteaza


Nu conteaza foarte mult dimensiunea, cat forma posteriorului, este de parere specialistul
. Uitandu-ne la o fotografie cu J-Lo putem observa ca fundul sau nu este numai mare, dar si ferm.
Pentru ca fermitatea se pierde odata cu varsta, forma posteriorului este un indiciu ca aceasta este inca tanara si, prin urmare, fertila.

Un faimos studiu a incercat sa inteleaga fenomenul care se afla in spatele atractiei barbatilor pentru sani. Concluzia a fost aceea ca sanii fermi indica tineretea si este foarte probabil ca o femeie cu astfel de sani sa fie apta de reproducere pentru o perioada mai lunga de timp. Asta inseamna ca poate fi o partenera ideala. In acelasi mod, barbatii care apreciaza femeile cu fundul mare si ferm, le cantaresc acestora capacitatea de reproducere in functie de forma posteriorului.

Femeia ideala: talie subtire si solduri voluminoase


Daca fundul unei femei este ferm, inseamna ca este tanara si capabila sa se reproduca mult timp de acum inainte. Proportia talie - solduri a fost folosita de specialisti pentru a determina atractivitatea partii inferioare a corpului, in cazul femeilor. Se calculeaza prin raportul dintre circumferinta taliei si cea a soldurilor. Un rezultat mic indica o atractivitate mai mare in cazul femeilor, insemnand o talie subtire si solduri voluminoase.   

Un alt studiu, la fel de faimos, a luat in calcul grasimea depusa in zona soldurilor, care contine, in cazul femeilor, numerosi acizi grasi polinesaturati.
Acestia sunt extrem de importanti pentru dezvoltarea cerebrala a fatului, iar in cazul femeilor testate, cele cu un indice talie-solduri scazut au nascut copii mai inteligenti.


Prin urmare, atractia barbatilor pentru un posterior mai mare nu se limiteaza strict la fertilitate, ci si la capacitatea femeii de a supravietui reproducerii si de da nastere unor copii posibil mai inteligenti.

Talia subtire si soldurile late nu sunt apreciate numai in Europa, ci in intreaga lume, desi, de exemplu, femeile din Asia de Est, au fundul mai mic decat cele din America Latina, unde posteriorul mare este foarte des intalnit. De asemenea, numeroase statuete indiene reprezinta zeite cu talia foarte subtire si soldurile late.

Dar sa nu uitam totusi ca, de-a lungul timpului, oriunde pe glob, indiferent de dimensiune, un posterior ferm a fost intotdeuna apreciat in detrimentul unuia "lasat"...

Surse foto: tmz.com; thesun.co.uk
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
5 August 2009
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diditza pe 27 Apr 2013, 18:44
    fund mare

    fetelor am o intrebare ...daca ma ingras fundul meu o sa fie mai frumos ?

    1
    0

  • deeyutza pe 1 Iun 2010, 16:34
    fund mare:-

    mey j yo am av fundul mare,recunosc,insa din cauza unor probleme d sanatate am mai slabit putin j automat ca si dimensiunea posteriorului a scazut.toti ma vb p l spate ca:'vai c fund are aia :-@ "j tocmai d aceea m am bucurat cand am slabit.acum insa il vr inapoi!!!:(( am mancat mai sanatos si cu putin sport am ajuns p calea cea buna.a inceput sacreasca din nou!:)

    2
    0

  • larisa pe 19 Aug 2009, 15:48
    Barbatilor le plac femeile cu fundul mare

    depinde de cel pe care vrei sa te vada.Un fund mare pentru acel cineva poate fii ceva spaectaculos iar pentru altii sa nu creeze nimic. asa ca mai putin conteaza aspectul fizic .Consider ca important este sa fii in stare sa-l tii langa tine prin ceea ce oferi ptr ca frumusetea oricum dispare

    0
    0

  • mikys pe 8 Aug 2009, 19:50
    fals

    Nu sunt de acord.Daca J.Lo nu era vedeta sunt sigura ca suporta pe strada comentarile bolovanilor.Si ca fundul ei nu era apreciat deloc.

    0
    0

  • x pe 6 Aug 2009, 15:48
    Scuzimii

    "Un faimos studiu"(cat de faimos nene de nu ati dat nume?) a incercat sa inteleaga fenomenul [...]Concluzia a fost aceea ca sanii fermi indica tineretea si este foarte probabil ca o femeie cu astfel de sani sa fie apta de reproducere pentru o perioada mai lunga de timp." Aha.si sa intelegem ca de fiecare data cand un barbat ajunge porc si-ncepe sa saliveze si sa arunce cu replici scarboase despre sani,fund s.a. "dotaje" noi ar trebuie sa ii scuzam si sa intelegem ca ei nu fac decat o selectie vizuala a femelelor apte si fertile pentru reproducere.Clar.Destept articol, n-am ce zice.Si pe scara evolutiei ca tot vad ca omul se reduce la a fi inca un alt mamifer ce produce Co2, cat de evoluati mai suntem? am involuat dragelor!rau de tot!

    1
    0

  • cc pe 6 Aug 2009, 14:45
    aiurea

    d'aia auzi in stanga si drepata comentariul "mamaaa, ce fund mare are aia..." Fals! suna consolator pentru grasane!

    0
    0

  • GELU pe 6 Aug 2009, 11:24
    un cur frumos?

    da mie unul imi place? numai de femei frumoase ,,,

    0
    0

  • Adam pe 6 Aug 2009, 10:39
    Sanii,fundul

    ....Sanii,fundul,fata,picioarele bine facute iti aduc atractie si satisfactie,daca esti un barbat normal !!!...(ce sa te atraga ,de exemplu,la majoritatera prezentatoarelor de moda,care sunt niste aschilopate..fara fund,sani,picioare uscate....dar snobismul !? )

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod