Barack Obama, cel mai popular om de pe planeta

Prima Doamna a Americii a ales drept accesoriu un colier de cristale, semnat de bijutierul irlandez Tom Binns. Si fetitele Obama, Malia si Sasha, au fost imbracate in culori luminoase, purtand paltoane in nuante de albastru si roz din linia pentru copii Crewcuts, semnata de J. Crew.

In timpul acestui eveniment, Barack a purtat creatii ale designerului Narciso Rodriguez. Nu este foarte pretentios in ceea ce priveste stilul vestimentar, preferand tinutele care nu ies prea mult in evidenta.

La ceremonie au fost prezente si personaje din showbizul american, printre acestia numarandu-se si Beyonce, impreuna cu sotul ei, Jay-Z, Oprah Winfrey, unul dintre cei mai infocati suporteri ai lui Obama, insotita de partenerul ei, Stedman Graham, Diddy, care a venit impreuna cu mama sa, Janice Combs, Stevie Wonder, Garth Brooks, Queen Latifah, Usher, Samuel L. Jackson, Denzel Washington, Jamie Foxx, John Cusack, Dustin Hoffman, Muhammad Ali, Magic Johnson si Steven Spielberg.

Actorul Denzel Washington a fost atat de nerabdator sa il vada pe Barack Obama, incat a venit cu trei ore inainte ca acesta sa jure credinta tuturor americanilor. Beyonce, care l-a descris pe Obama ca fiind "visul tuturor americanilor" si a indemnat populatia de culoare sa il voteze la alegerile din noiembrie 2008, a interpretat prima melodie a serii de gala - clasicul soul semnat Etta James "At Last", dedicat noului presedinte al SUA si Primei Doamne.

Sotul lui Beyonce, Jay-Z, a sustinut un recital la Neighbourhood Ball pentru sutele de rezidenti saraci din Washington, care au fost invitati sa petreaca si sa se bucure alaturi de cei faimosi si bogati.

Este cunoscut faptul ca Jay-Z a fost un mare suporter al campaniei care il sustinea pe Obama, petrecandu-si ultimele luni in concerte si indemnand fanii sa il voteze si sa il sustina. Obama, la randul lui, s-a declarat un mare fan al rapperului, sustinand ca ii asculta muzica foarte des.

21 Ianuarie 2009
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Janet pe 31 Ian 2009, 02:04
    Wow!

    ...ce entuziasmati(te) mai sunteti!...Familiarizati-va mai detailat cu proiectele Noului Presedinte...nu stiu daca va mai ramane urma de entuziasm...de fapt ...dupa soba in Romania...privind balul de la Casa Alba si garderobele fam.Obama - cred si eu ca e F.interesant...si inca ceva - nimeni nu a mentionat "balbaiala" noului presedinte in timpul depunerii Juramantului,ca apoi sa-l mai repete in"privat" ceia ce impotriva Legii!...are dreptate M - "n-a facut inca nimic" inca in afara de "planuri" pentru cheltuirea banilor din bujet si "hai sa-l urcam in "slavile cerului'!?...

    0
    0

  • emiluca pe 27 Ian 2009, 15:23
    m

    Nu stiu daca esti un el sau o ea, dar cred ca ai oarecari frustrari. Cum adica ne-am tampit ? Faptul ca simtim emotie, bucurie, pentru cineva, nu cred ca este un lucru rau. Poate te deranjeaza culoarea presedintelui ? Dupa cum cred ca ai observat. nu toti oamenii sunt blonzi cu ochi albastri si asta chiar nu conteaza...

    0
    0

  • m pe 23 Ian 2009, 12:25
    de ce?????????????

    deci americanii au un presedinte negru. bun. americanii st americani. bun. pana aici se intelege. dar de ce dracu tot vorbim si tot il analizam pe bietul obama? de ce ma intereseaza cum se imbraca nevastasa? de ce ma intereseaza ce jucator de criket e el? ce dragutz si zambaretz e el? sau cum se impiedica de rochia nevestii knd danseaza? de ce? ce treaba avem cu el? ce-i cu invaia de articole? cum adik cel mai iubit dintre pamanteni? v-ati tampit toti? abia a fost ales presedinte, n-a facut nimic inca. asteptati sa vedeti ce-i poatew capul si pe urma ii comentam politica nu nr de la pantofi si culoarea lenjeriei intime

    0
    0

  • Elena pe 22 Ian 2009, 15:54
    Studenti de culoare!

    E de necrezut ce va spu: am avut la curs, la seminar si la examen studenti de culoare! Nu veti crede cat sunt de inteligenti, de evoluati, in ciuda vicisitudinilor climei, traiului, policicii tarilor lor! Sunt empatici, sunt calzi ca africa, sunt joviali, mereu zambesc( v. Obama ), mereu sunt amabili si respectuosi, mai ales cand, scapand de complexe, nu-i vezi ca-s..."colorati"! NB: N-as da un an, o serie, o grupa de Vestici, pe una de africani, de studenti din neamul lui ...OBAMA, pentru nimic in lume!! Sa dea Domnul ca Obama sa semene la caracter, la intelect cu cei mai buni studenti ai mei ..."coloratI"! Si , mai ales, la suflet! Sa dea Domnul sa aiba grija , si de Romania, el, cel mai puternic OM al Planetei!

    0
    0

  • diana pe 22 Ian 2009, 14:08
    SUA

    Si eu am simtit o mare emotie cand Barack Obama a depus juramantul, este primul presedinte american care ma emotioneaza, pe care l respect si l simpatizez. Sunt sigura ca va face tot ce este omeneste posibil pt. binele tarii sale si pentru pacea mondiala. Pentru noi si tara noastra va fi bine daca ne vom stradui noi sa fim bine, el a precizat clar ca intinde o mana celor care o va merita. Deci, sa facem in asa fel sa meritam si pe urma sa cerem.

    0
    0

  • anyri pe 22 Ian 2009, 13:12
    SUA

    eu imi doresc ca prin noul presedinte al Americii si tara noastra sa prospere,deoarece America detine controlul si in mare parte si noi suntem influentati tot de ei!Dumnezeu sa fie cu America,Dumnezeu sa fie cu noi!

    0
    0

  • emiluca pe 22 Ian 2009, 11:47
    SUA

    Desi traiesc in Romania, inca de la inceputul campaniei electorale mi-am dorit ca urmatorul presedinte american sa fie cel ales de americani, Barack Obama. Am simtit emotie si bucurie, cum nu am simtit niciodata in propria-mi tara. Imi doresc ca bunul Dumnezeu sa-i dea intelepciunea de a lua deciziile cele mai bune, atat pentru poporul american cat si pentru pacea mondiala si sa-l ocroteasca de cei care ii vor fi potrivnici.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod