Un nou centru de dializa, deschis la Botosani

Facebook Twitter Comenteaza

Grupului Euromedic International inaugureaza la Botosani cel de-al cincilea centru de dializa NDC din tara, situat pe Calea Natiunilor nr. 113 din Botosani.

Centrul are o capacitate de 180 de pacienti si este dotat cu 32 de aparate de hemodializa, costurile deschiderii centrului ridicandu-se pana la doua milioane de euro.

Transportul pacientilor de la domiciliu la clinica si invers este asigurat de luni pana sambata, acestia primind si o masa adecvata regimului alimentar necesar in cazul afectiunilor renale cronice, toate aceste cheltuieli fiind suportate de clinica.



"Deschiderea acestui centru la Botosani face parte din strategia noastra de dezvoltare pe segmentul serviciilor de dializa. Este intr-adevar o provocare si impreuna cu partenerii nostri de dezvoltare, domnii Roni Talic si Avner Goldenberg, ne-am propus sa continuam extinderea prezentei Nefromed Dialysis Centers la nivel national, astfel incat cat mai multi pacienti romani sa aiba acces la servicii medicale la standarde europene." a declarat Anca Petca, Presedinte Euromedic Romania.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nechita pe 13 Dec 2016, 16:40
    cum se procedeaza pentru a programa un pacient la dializa daca acesta doreste sa se mute intro alta localitate?

    persoana face dializa in prezent la Tg. Neamt dar vrea sa mearga acasa la Damideni comuna Romanesti, cum va putea sa urmeze dializa in continuare?

    0
    0

  • nechita pe 13 Dec 2016, 16:36
    cum se procedeaza pentru a programa un pacient la dializa daca acesta doreste sa se mute intro alta localitate?

    cum se procedeaza pentru a programa la dializa un pacient care doreste sa se mute pentru o perioada in alta localitate?care sunt costurile?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod