Atomic Tom: De pe scenă au coborât la metro...

Este vorba despre patru tineri din New York, care au devenit celebri după ce au început să susţină concerte în metroul american.
Este vorba despre patru tineri din New York, care au devenit celebri după ce au început să susţină concerte în metroul american. Până aici nu este nimic ieşit din comun, dar ceea ce este cu adevărat surprinzător este faptul că cei patru curajoşi cântă la... telefonul mobil.

Atomic Tom, căci acesta este numele trupei nonconformiste, a reuşită să pună în... "scenă" spectacole interesante, care i-au impreionat şi încântat, în acelaşi timp, pe călători.
Ei au găsit pe internet aplicaţii care redau sunete de pian, chitară sau alte instrumente şi, sub pretextul că le-au fost furate instrumentele clasice, cântă la iPhone.

Distracţia este distracţie, dar au început să vină şi bani din această nouă preocupare şi, mai mult decât atât, tinerii au devenit adevărate staruri pe Youtube.

Atomic Tom, formată din Luke, Eric, Phillip şi Tobias, este o trupă din Brooklyn, New York, care a devenit cunoscută după ce au cântat piesa "Take Me Out", la iPhone, în metroul din New York.
Primul album lansat de trupă se numeşte "The Moment" şi a fost lansat pe iTunes, Amazon şi pe alte magazine virtuale pe 27 iulie 2010. Varianta fizică se va găsi în magazine începând cu anul viitor. EP-ul de debut, "Anthems For The Disillusioned" a fost lansat în 2005 şi conţine 5 piese. În 2007, trupa a lansat single-ul "You Always Get What You Want", dar şi piesa "Play That Dirty Girl".


23 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod