Adevărata acțiune se desfășoară în fundal: 50 de fotografii amuzante care surprind, de fapt, altceva

Atunci când facem o fotografie, ne concentrăm asupra elementului central, pe care vrem să-l surprindem cât mai bine.
Este valabil și când privim o imagine - toată atenția este îndreptată asupra subiectului și mai puțin asupra fundalului. Însă se întâmplă uneori ca adevărata acțiune să se desfășoare în spate, iar rezultatele sunt cât se poate de amuzante.

Citește și: 
40 de imagini amuzante cu pisici care se relaxează în cele mai nepotrivite locuri


Userii platformei Bored Panda au postat unele dintre cele mai amuzante fotografii în care detaliile interesante nu sunt cele din prim-plan, ci în plan secund. Iar astfel de situații au și o denumire - photobombing.
Sunt acele cazuri în care intenționat sau nu, unele persoane apar în fotografii și distrag atenția complet de la ceea ce ar fi trebuit, de fapt, să surprindă imaginea. În unele cazuri photobombing-ul este atât de discret încât trebuie să privești cu atenție o imagine ca să descoperi „intrusul”.

Posibilitățile sunt infinite: fie că un animal face un lucru complet neașteptat, fie că un necunoscut intră intenționat în cadru sau o vedetă este surprinsă accidental în fotografie.
Rezultatele sunt foarte amuzante și de multe ori devin virale pe Internet.

Descoperă în galerie cele mai amuzante fotografii care definesc perfect termenul de photobombing.


Foto: Bored Panda
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
13 Iulie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod