9 semne că eşti "piţipoancă"!

Piţipoanca este o fată tânără cu educaţie precară, care are aspiraţii înalte, dar nu ştie cum să ajungă la ele. În încercarea ei de a-şi împlini visele foloseşte de-a valma simboluri ale societăţii de consum, creându-şi o personalitate kitsch.
Piţipoanca este o fată tânără cu educaţie precară, care are aspiraţii înalte, dar nu ştie cum să ajungă la ele. În încercarea ei de a-şi împlini visele foloseşte de-a valma simboluri ale societăţii de consum, creându-şi o personalitate kitsch. Există câteva semne care te pot atenţiona că eşti pe cale de a intra în categoria piţipoancelor. E cazul să nu o faci. Visele ţi le poţi împlini numai prin educaţie, efort şi voinţă. Bărbaţilor nu le plac piţipoancele, doar le folosesc! Iată semnele:

1. Visezi să te măriţi cu un fotbalist.


Asta arată faptul că vrei să-ţi rezolvi problemele materiale printr-o căsătorie avantajoasă. Banii sunt importanţi, dar nu uita că nu sunt ai tăi. O căsătorie cu un bărbat foarte bogat te poate transforma în sclavă şi nu în soţie.

2. Ai cel mai tare album foto pe HI5 cu poze din baie.


În fustiţe scurte, cu buricul la vedere, cu părul ridicat şi buzele ţuguiate. Din profil, din faţă, din spate, ai acoperit toate cadrele posibile, iar prietenii tăi de pe HI5 sunt în extaz când te văd? Ai câştigat... poţi bifa calitatea numărul 2 în carneţelul tău roz cu mult puf pe copertă. Gândeşte-te că imaginile care crezi că-ţi plac ţie s-ar putea să-i provoace repulsie unui privitor pe net. Chiar şi prietenii tăi pot descoperi lucruri ciudate dintr-o fotografie, lucruri pe care, în mod obişnuit, nu eşti dispusă să le povesteşti despre tine. Intimitatea înseamnă mister. iar misterul atrage mai mult decât o poză ridicolă postată pe net.

3. Ţi-ai făcut CV-ul şi aştepţi un răspuns din partea lui Capatos.


Dacă speri să lucrezi în televiziune şi nu oriunde ci la o emisiune de scandal înseamnă că ai o mare problemă cu respectul de sine. Ca asistentă a lui Capatos ai ajuns la capăt de drum, nu la începutul ei. Odată ajunsă acolo, nimeni nu te va mai lua în serios, în veci.

4. Îţi doreşti o maşină care nu ţi se potriveşte.


Nu contează, maşina este ca o carte de vizită şi cu cât este mai impunătoare cu atât este mai bine, corect? Îţi place să te plimbi prin faţa reprezentanţelor de maşini şi să te visezi în ultimul model de BMW sau Audi, dar maşinile sunt ca rochiile, degeaba e scumpă dacă nu ţi se potriveşte, dacă nu te reprezintă. Şi mai e ceva, nu vrei ca toţi colegii din trafic să creadă că acea maşină nu ţi-ai cumpărat-o tu, ci e cadou pentru performanţe erotice.

5. Prestigiul stă în ID-ul de mess, nu-i aşa?


Scumpica'90, Dulcineea, Fitzoasamică, Pisi'69, Starleta45, etc... Ai o imaginaţie bogată şi aceasta trebuie folosită pentru că nickname-ul este o carte de vizită pentru tine. Mai ai puţin şi o să vrei să-l treci în buletin, pentru că, nu-i aşa nu ştii ce-ţi rezervă viitorul şi tu trebuie să fii pregătită pentru orice. Cine crezi că te ia în serios cu un astfel ID?

6. Cele mai înalte tocuri le porţi în weekend, la mall.


Nu concepi să mergi la mall fără cizmele tale lucioase cu tocuri de 10, fără fustiţa minusculă, poşeta cu breteaua scurtă şi toată trusa de cosmetice pe faţă. Te aştepţi ca acolo să-l găseşti pe alesul tău, care trebuie obligatoriu să coboare dintr-o maşină cu mulţi cai putere şi cu un portofel proeminent.

7. Foloseşti cuvântul ”fată” de zece ori pe minut.


"Fată, m-a sunat iubi aseară şi mi-a zis că nu mai putem să mergem la club... Sunt tare supă', fată! Voiam să mă vadă proasta aia de Blondy cu noua poşetă de firmă, fată!". Ţi se pare cunoscută povestea? Ai astfel de discuţii cu prietena ta cea mai bună? E un semn!

8. Îţi doreşti cu ardoare silicoane, deşi nu ai ce face cu ele.


Gata! Te-ai decis! Vorbeşti cu mama ta să facă împrumut la bancă pentru facultate, dar tu o să dai fuguţa în primul cabinet ca să-ţi pui silicoane, chiar dacă nu ai nevoie? Consideri că bustul impunător o să-ţi deschidă toate uşile şi când colo nu e nevoie decât de un zâmbet.

9. Ventuze în loc de buze şi piele neagră iarna.


Nu ai bani de colagen sau botox, dar consumi un tub de lipstick pe săptămână. Te uită Dumnezeu în saloanele de bronzat şi dacă nu mergi în fiecare săptămână te consideri cea mai nefericită femeie de pe pământ. Fie vară, fie iarnă, pielea ta e neagră ca abanosul, dar ţie ţi se pare că întotdeauna este loc de mai... mult. Şi totuşi se face cancer de la exces de solar.

27 Octombrie 2010
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andreea pe 6 Mar 2011, 20:06
    pitzii:>

    a-ti uitat de rozzz mult mult rozz si pe bot si chilotii si sutienu si orice rozzz sau "ruuoz" cum se mai spune "fata"!...

    0
    0

  • ionikka pe 14 Dec 2010, 23:56
    lol:X:X:X

    eu sunt pitzi:X problems fata?

    4
    2

  • Roxana pe 11 Nov 2010, 13:34
    In sfarsit!!!

    Cineva trebuie sa le anunte pe fetele astea ca modelul "pitzi" nu este demn de urmat. Am cunoscut fete inteligente care totusi se preteaza la asa ceva doar pentru a obtine avantaje. Ceea ce ele nu stiu este ca barbatii cu bani (acestia reprezentand tinta lor) nu isi doresc astfel de femei langa ei...doar nu pot fi luate in serios. Pitipoanca este simbolul degradarii umane iar noi o promovam. Serios? Credeam ca suntem mai buni de atat. Oricum...draga pitzi stiu ca te simti bine cand esti in centrul atentiei, dar inainte de toate gandeste-te bine daca aceasta este imaginea pe care vrei sa o afisezi in public...

    3
    0

  • div pe 1 Nov 2010, 18:15
    mda

    daca ma gandesc ar mai fi cateva semne

    2
    0

  • div pe 1 Nov 2010, 18:06
    la obiect

    scurt si la obiect

    1
    0

  • TITI pe 29 Oct 2010, 18:05
    Pitipoanca

    Articolul este foarte "elegant"si trateaza pitipoancele cu foarte multa eleganta.Dupa mine aceasta categorie de "fete" nu sunt decit niste OBIECTE de facut placeri sexuale unor tineri sau mai putn tineri pofticiosi de sex.Profita de de neuronii foarte putini pe carei au aceaste categorii de instrumente sexuale VII , care sunt rotite intre 15-20 de masculi.cu bani si chef de distractii tari.

    1
    0

  • Roxana pe 27 Oct 2010, 15:37
    :))

    da:))) plus ca trebuia sa iti spui parerea despre articol by the way! Stupid "garl"/boy.Sau tu ai scris articolu asta?:))lipsa de insipratie.

    2
    0

  • Getaway pe 27 Oct 2010, 15:09
    Roxana e pitziiiiii !!!

    Roxana e pitzi! Roxana e pitzi! S'a suparat si si'a pitzuguiat boticul! =)) Stupid Garl :))

    0
    1

  • Roxana pe 27 Oct 2010, 12:55
    Mda...

    Parca e un articol din Cancan,sincer nu ma asteptam la asa articol,nu e destul ca se promoveaza peste tot? (chiar daca toti spun ca e urat sa fi considerata "pitipoanca").Va credeam oameni seriosi...

    1
    1

  • Marina ;) pe 27 Oct 2010, 11:53
    hehe! e misto' articolu', da' nu mai inteleg nimic...

    ... pe de-o parte ironizaţi astfel de comportamente, pe de altă parte învăţaţi piţipoancele cum să agaţe prin hoteluri (vezi articolu' referitor la modul în care se agăţă „un tip plin cu bani”). Biiiine, yo am înţeles că voi vreţi să atingeţi mai multe tipuri de public + că e criză (deci orice subiect care se învârte-n juru' banilor e citit) + că, poate, controversele aduc „trafic”, DAR TOTUŞI ...asta aşa, că să folo.sex o expresie (pleonastica!) a unei alte colege de-a ta. Yo zic să vă alegeţi un target (public-ţintă) exact. Dacă „ţinteşti” pe toată lumea, pierzi. Bine, cred că se pricep mai bine cei de la voi care se ocupă cu promovarea (marketing, publicitate, PR etc) site-ului. PS: Altă melodie mişto care are legătură cu subiectu', poate mai mult decât cea laeasa de tine, - Amy Winehouse, "Fuck Me Pumps". ____ http://www.youtube.com/watch?v=iVaqQe3V498&ob=av2e ____ Bag şi nişte versuri că să fie bine: "Never miss a night, Cause your dream in life, Is to be a footballers wife. You don't like players, That's what you say-a, But you really wouldn't mind a millionaire. You don't like ballers, They don't do nothing for ya, But you'd love a rich man six foot two or taller. You're more than a fan, Lookin' for a man, But you end up with one-nights-stands. He could be your whole life, If you got past one night, But that part never goes right. In the morning you're vexed, He's onto the next, And you didn't even get no taste. Don't be too upset, If they call you a skank, Cause like the news everyday you get pressed."

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod