Roxana Iliescu: "Israel Buium aduce show-ul din Las Vegas in Bucuresti!"

Romanii au sansa unica de a-l vedea in direct pe faimosul mentalist Israel Buium, performand special pentru cei care cred in puterea mintii, dar si in desfiintarea limitelor acesteia. El va invita joi, 16 iulie la restaurantul Royal Steak, din Piata Romana, nr. 8, incepand cu ora 18:30, pentru a-i afla secretele. Meniul de cina si show-ul lui Israel Buium costa 159 RON/persoana si in cadrul evenimentului se va desfasura si o tombola cu premii surpriza.
Cu o combinatie unica de talent artistic, putere psihica si telepatica, dar si tehnici dezvoltate in arta teatrala, Israel Buium isi face publicul sa se simta intr-o alta lume, un univers magic, in care limitele impuse de creierul uman sunt desfiintate. Potentialul mintii umane este vast, insa, un om obisnuit isi foloseste doar 10% din capacitatile sale. Imaginati-va cum ar fi sa pierdeti brusc din greutate sau sa plutiti deasupra grupului de prieteni ori sa ridicati obiecte doar prin puterea mintii? Poate suna a film SF, dar, aceste minuni sunt reale!

Show-urile lui Israel Buium au avut loc in Las Vegas si New York!


Spectacolele lui Israel Buium sunt un exemplu de telepatie si prestidigitatie, fascinante si totodata spectaculoase.
Ele s-au desfasurat in tari precum Israel, Germania, Anglia, Belgia, Grecia, Ungaria, dar si peste ocean, in SUA, in orasul care nu doarme niciodata, New York si renumitul Las Vegas, uimind mii de oameni. Israel Burum este inzestrat cu o combinatie unica de telepatie, citire a mintii, dar si puterea de a obtine informatii din mintea celui din fata lui. Acesta detine arta citirii trasaturilor faciale si ale limbajul corpului. In plus, Israel are si un simt al umorului deosebit, iar spectacolele lui sunt un adevarat deliciu.

Roxana Iliescu: Israel Buium poate orice isi propune!

In Romania, ambasadoarea lui Israel Buium este insasi Roxana Iliescu, cunoscuta pentru afinitatea pe care o are fata de acest univers.
"O seara exceptionala pe care nu trebuie sa o ratati, in care incredibilul va fi la el acasa. Chiar daca prefer sa cred in magie si sunt deschisa la ceea ce se numeste mentalism, Israel Buium reuseste sa te fascineze. Astfel, iti demonstreaza ca universul este mult mai mare decat credeam si ca nu exista «nu se poate». Omul acesta poate orice isi propune. In plus, este mai mult decat dispus sa impartaseasca din energia si experienta lui intr-un show cum numai in Las Vegas veti vedea! Cireasa de pe tort... este roman! Asa ca va astept joi, 16 iulie, la restaurantul Royal Steak, din Piata Romana, nr. 8, incepand cu ora 18:30, pentru a-i descifra secretele", a declarat binecunoscuta realizatoare TV.

Meniul de 159 RON contine trei feluri de mancare, doua pahare de vin, apa si cafea, iar o masa pentru un copil este 69 RON.
De asemenea, in cadrul show-ului va avea loc si o tombola cu premii: locul I - un colier in valoare de 1000 EURO, locul II - voucher de reducere de 40% , iar locul III - voucher de reducere de 30%. Toate premiile vor fi oferite de magazinele Royal Caro.

Mentalistul Israel Buium a povestit: "Va fi pentru prima data cand realizez un show de o asemenea anvergura in Romania si sunt foarte emotionat mai ales ca parintii mei sunt romani. Va astept joi, 16 iulie, incepand cu ora 18:30, la restaurantul Royal Steak sa descoperim impreuna tainelele telepatiei si prestidigitatiei".

Pentru rezervari va rugam sa sunati la numarul de telefon 0751 182 110  sau sa trimiteti un e-mail la office@royalsteak.ro.

Rezervarile la acest show exceptional sunt in limita a 130 de persoane.

Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii despre eveniment, cat si pentru invitatii in cadrul emisiunilor sau interviuri ample cu mentalistul Israel Buium si Roxana Iliescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod