Spray protectie solara SPF 50 de la Ivatherm

Asigura protectie solara maxima, imediata si pe termen lung a pielii sensibile expuse actiunii nocive a radiatiilor solare. Protejeaza celulele pielii de efectele mutagene ale radiatiilor UV. Se adreseaza protectiei ridicate a pielii copiilor. Evitati contactul cu soarele in orele cele mai fierbinti ale zilei (11.00-15.00).
Fara parfum

MOD DE UTILIZARE:  Se aplica uniform pe intreaga suprafata a corpului inainte si in timpul expunerii solare. Se reinnoieste frecvent aplicatia. Rezistent la apa si la transpiratie.

COMPOZITIE SI PROPRIETATI:  Filtrele solare au efect fotoprotector imediat si pe termen lung; Heliomoduline® stimuleaza sistemul natural de reparare al ADN-ului, limiteaza alterarea moleculei de ADN; Aquaxyl® are eficacitate dovedita hidratanta si restructuranta.
Optimizeaza rezervele hidrice si limiteaza pierderile de apa cu realizarea echilibrului hidric la nivelul pielii;  Calmiskin® reduce inflamatia si reda starea de confort a pielii; Apa termala Herculane are efect calmant , antiiritant si antiinflamator.

Produsul poate fi achizitionat de pe http://www.ivatherm-shop.ro la pretul de 32,17 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod