Mii creativi au devorat spoturi publicitare pana dimineata la Sala Polivalenta!

Cateva mii de pasionati de publicitate au sarbatorit pana dimineata Noaptea Devoratorilor de Publicitate, pe 7 noiembrie la Sala Polivalenta. Atmosfera vie si interactiva, proiectiile vizionate in intreaga lume si muzica buna au facut deliciul devoratorilor pusi pe distractie pana in zorii zilei.
Producatorul evenimentului, Dan Chisu, anunta succesul editiei din acest an cu o veste excelenta:

„Noaptea Devoratilor nu se preda. Pe 7 noiembrie, la Sala Polivalenta, a avut loc editia cu numarul 19, in prezenta lui Jean-Marie Boursicot. Cateva mii de persoane au participat, iar pentru ca evenimentul a fost un succes,  Noaptea se muta la Cinematograful Pro de langa Centrul Vechi, din 29 noiembrie”, a declarat Dan Chisu.

Astfel, producatorii celui mai asteptat eveniment de advertising din Romania, in colaborare cu Cinema Pro, vor infrumuseta sfarsitul de saptamana al pasionatilor de publicitate cu o selectie de best-of-uri ale celor mai apreciate reclame internationale si locale.
La fiecare doua sambete, incepand cu data de 29 noiembrie 2014, devoratorii sunt asteptati la Cinema Pro sa vizioneze calupuri publicitare grupate pe categorii, precum “cele mai sexy reclame”, “reclame interzise la TV”, “cele mai funny reclame”, reclame cu animale sau copii si cate samd!

Noaptea de 7 noiembrie a fost incununata de o cerere in casatorie surpriza. Alex Melente i-a cerut mana in direct femeii iubite, Irina Neacsu, pe scena in fata intregii sali! Idila celor doi a inceput in trecut tot la Noaptea Devoratorilor de Publicitate, iar din dragostea lor s-a nascut si o fetita in varsta de doi ani.
Jagermeister Brass Band, dar si simpaticii Razvan Popescu si Flick s-au asigurat de buna dispozitie pe parcursul intregii seri.

Toti devoratorii sunt asteptati, la fiecare doua sambete, la Cinema Pro, pentru doua ore de publicitate neintrerupta de filme, incepand cu 29 noiembrie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod