McDonald’s și Fundatia pentru Copii Ronald McDonald celebrează 40 de ani de sprijin acordat copiilor și familiilor din întreaga lume

În luna octombrie a acestui an, McDonald’s și Fundatia pentru Copii Ronald McDonald (RMHC) celebrează 40 de ani dedicați sănătății copiilor și reînnoiesc apelul pentru donații destinate familiilor aflate în momente dificile din viață. În România acest moment este marcat la Casa Ronald McDonald din incinta Spitalului pentru Copii Grigore Alexandrescu, construită acum 16 ani.
În România, Fundatia pentru Copii Ronald McDonald  a construit 2 case Ronald McDonald, în București, la Spitalul Grigore Alexandrescu și în Timișoara, la Spitalul pentru Copii Louis Turcanu.  Acestea au fost de la deschidere ‘case departe de casă’ pentru peste 11,000 de părinți care au stat alături de copiii lor în perioada de spitalizare, fără să aibă nicio cheltuială.

Astfel, evenimentul din 15 octombrie 2014 aniversează în mod egal 40 de ani de la înființarea primei Case Ronald din lume și efortul familiilor de a fi alături de copiii lor pe durata tratamentelor îndelungate.

În semn de susținere pentru Casele Ronald și pentru donațiile în cutiile speciale din restaurantele McDonald’s peste 4000 de angajați și prieteni  ai McDonald’s poartă șosetele în dungi albe și rosii, cunoscute ca simbolul lui Ronald McDonald.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod