Mai mare ghinion nu se putea! Patricia de la Amadeus si-a rupt mana! Inlocuita o luna de zile in trupa!

Patricia Cimpoiasu, frumoasa bruneta din trupa Amadeus, a avut parte in weekend de o intamplare nefericita care ii da peste cap intreaga activitate profesionala in perioada ce urmeaza. Artista s-a impiedicat de o bordura si a cazut pe trotuar dislocandu-si incheietura mainii drepte si ajungand la spitalul de urgenta unde medicii i-au pus bratul in ghips.

Incidentul a picat cum nu se poate mai prost tinand cont ca luni trebuia sa plece alaturi de colegele ei din trupa Amadeus intr-un turneu in Israel. In plus, odata revenite in tara, Amadeus va lansa doua noi concepte de show-uri live, unul cvartet si altul tip live Band, cu voce si  formula extinsa de instrumentisti.

Tinand cont ca nu a putea canta la violoncel in perioada urmatoare, Patricia va fi inlocuita, timp de o luna de zile, de o alta artista. Schimbarea este obligatorie avand in vedere ca trupa are programate multe concerte la peterecerile de final de an ale companiilor din Romania.

“Pentru un artist care canta la violoncel, sau la orice alt instrument, este obligatoriu sa fie atent sa nu se raneasca la mana.

Din pacate, accidentele se intampla cand esti mai putin atent. In cazul meu, m-am impiedicat de o bordura si m-am sprijinit, din reflex, pe bratul drept. Acum suport consecintele. Imi pare rau pentru ca exact in perioada asta lansam show-ul nou, cu formula de band extinsa. Muncisem aproape un an la el. Medicii mi-au spus ca pot reveni pe scena peste o luna, dar cu multa precautie”, declara frumoasa artista.

Dupa 14 de activitate, Amadeus lanseaza luna aceasta un concept de show prin care se reinventeza.
Alaturi de viori, violoncel si pian, au extins trupa cu doi solisti vocali, doua backing vocals, artisti invitati si multe instrumente care le ajuta sa cante peste 12 de coveruri cu care sa faca o atmofera de neuitat la petreceri de firma sau chiar la nunti.

https://www.youtube.com/watch?v=5iimxAJPPLY

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod