Concerte la Hard Rock Cafe

JOI, 23 OCTOMBRIE, ORA 21.30 – CONCERT VAMA

Joi, 23 octombrie 2014, de la ora 21:30, BestMusic te invita la Hard Rock Cafe la un nou concert perfect cu trupa VAMA, una dintre cele mai energice si iubite trupe live de pop-rock din Romania! Fondata in 2006, dupa destramarea trupei Vama Veche, Vama a devenit in scurt timp una dintre cele mai iubite si apreciate trupe de pop-rock. Primul album, “Vama”, a aparut in anul 2008 si a fost lansat printr-un concert la Arenele Romane. Cu single-uri precum “E plin de fete” si “Bed For Love”, Tudor Chirila si colegii sai s-au instalat din nou in topurile muzicale. Cel de-al doilea album, “2012”, a fost lansat pe 28 mai 2012, printr-un concert de anvergura la Sala Palatului. Show-ul a fost deschis cu piesa “Epidemie de iubire”, care a devenit si subiectul unuia dintre videoclipurile trupei. Un concert Vama este o experienta unica. Trupa si-a obisnuit publicul cu spectacole in care contopirea artelor este fireasca. Astfel, efectul generat de muzica, poezie, dans si actorie este dublat de jocuri de lumini si imagini video care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama. Publicul, subjugat de magnetismul lui Tudor Chirila, traieste, vibreaza, iubeste.

In 2013, trupa loveste puternic in playlisturile radiourilor si al televiziunilor muzicale, piesa "Perfect fara tine" ajungand numarul 1 in majoritatea topurilor de specialitate. Sfarsitul anului a adus si primul DVD din cariera trupei, filmarea concertului de la Sala Palatului din 2012. Trupa VAMA inseamna: Tudor Chirila, Eugen Caminschi, Gelu Ionescu, Lucian Cioarga si Dan Opris. Biletele pot fi gasite online pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.

 

VINERI, 24 OCTOMBRIE, ORA 22.00 – CONCERT IRIS

Serile METALHEAD şi BestMusic Live Concerts, ce au în prim plan nume legendare ale rockului românesc, continuă la Hard Rock Cafe cu un nou eveniment de top! Vineri, 24 octombrie, IRIS te aşteaptă la un show de zile mari! Vino să vezi live trupa ce a scris pagini din istoria scenei rock şi lasă-te pătruns de riff-urile electrizante sau de baladele ce au făcut senzaţie în topurile muzicale ! Pe 24 octombrie la Hard Rock Cafe „Noaptea” începe cu un  „Somn Bizar,” continuă cu „Totul sau nimic” şi se  încheie cu “Ultimul mic dejun al lui Bon!”

În decursul unei impresionante cariere de peste 35 de ani, IRIS a înregistrat 19 materiale discografice, unele dintre considerate adevărate creaţii manifest şi a lansat melodii ce au definit muzical generaţii întregi – precum ‘Cine mă strigă în noapte’, ‘Trenul fara Nas’, ‘Pe ape’, ‘Strada ta’, ‘Tot zbor’, ‘Somn bizar’, ‘Baby’, ‘Mirage’, ‘De vei pleca’, ‘Să nu crezi nimic’ sau ‘Ultimul mic dejun al lui Bon’.
De la albumul „Iris I” lansat la jumătatea anilor 80, până la cel mai recent album full length „12 Porţi” IRIS nu a încetat să se reinventeze şi să impresioneze prin prospeţimea conceptelor propuse.

În prezent, formula ce duce mai departe povestea muzicală a florii de IRIS îi include pe: Rafael – rockerul cu o voce incredibilă ce îşi asumă postura de port-drapel al unui nume încărcat de istorie şi veteranii Nelu Dumitrescu (tobe), Valter Popa (chitară), Doru Borobeică (bass), Relu Marin (keyboards).

Aşadar, pe 24 octombrie nu pierde întâlnirea cu o legendă vie a rockului românesc şi fii pregătit pentru un show rock’n’roll sălbatic şi incandescent, plin de hituri cu care rezonezi de la primul până la ultimul acord!



Biletele pentru concertul IRIS din 24 octombrie se găsesc online pe www.iabilet.ro şi la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare. Acestea costă 40 de lei cu loc la masă şi 60 de lei VIP, cu loc la masă în faţa scenei.

 

SAMBATA, 25 OCTOMBRIE, ORA 22.30 – CONCERT PUBLIKA

PUBLIKA revine pe 25 octombrie la Hard Rock Cafe pentru un concert live incendiar.

Vino sambata, de la ora 22:30, si lasa-te sedus de acordurile indragitei trupe.

Baietii vor interpreta, dintr-un playlist de exceptie, atat binecunoscutele hituri ale anilor '80-'90, cat si piese mai noi.



 

DUMINICA, 26 OCTOMBRIE, ORA 20.00 – CONCERT TRIBUT THE DOORS

Punem pariu că ai fredonat de nenumărate ori celebra “Riders On The Storm”, însă niciodată pe acorduri de jazz! Duminică, 26 octombrie, la Hard Rock Cafe este timpul să descoperi acest cântec fără vârstă şi multe alte refrene simbol din repertoriul DOORS în originala interpretare a lui Adrian Nour & CANTALOOP!

CANTALOOP este poate cel mai inovator nume din noul val al jazzului românesc şi deja şi-a câştigat spectatori fideli, graţiei showurilor prin care readuce aproape de inima publicului melodii ce au făcut istorie. După succesul conceptului “Beatles’N’Jazz”, “RIDERS ON … JAZZ – A DOORS TRIBUTE” a venit ca o continuare firească a incursiunii în istoria muzicii. Aşa că, pe 26 octombrie eşti invitat să asculţi “The End”, “Light my Fire”, “Riders on the Storm”, “Break on Through” sau “People Are Strange” şi să regăseşti fiorul rebel al refrenelor DOORS transpus pe acorduri de jazz.

The Doors, care din 1993 face parte din Rock and Roll Hall of Fame, este una dintre cele mai bine vândute formaţii ale tuturor timpurilor şi prima trupă americană care a avut opt albume consecutive certificate cu aur şi platină.

Cu toate că activitatea trupei, în formula originală, a încetat încă din 1973, influenţa grupului a cărui identitate a fost definită de geniul creator şi fascinanta prezenţă scenică a lui Jim Morrison, continuă să se facă simţită şi în zilele noastre.



Biletele pentru concertul RIDERS ON… JAZZ se găsesc la Hard Rock Café si online pe www.iabilet.ro.
Acestea costă 35 de lei cu loc la masă şi 50 de lei VIP, cu loc la masă în faţa scenei (numărul de bilete la categoria VIP este limitat la 80 de locuri).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod