Andreea Raicu, noul ambasador Dalles GO

Sezonul IX de cursuri Dalles GO începe sub zodia celebrității! Andreea Raicu, Geta Voinea și Lena Criveanu sunt doar câteva dintre vedetele care vor ține cursuri aici, alături de celelalte icon-uri care ocupă catedra Dalles GO.
După patru ani de la lansare și peste 1500 de absolvenți, Dalles GO, cea mai cunoscută platformă de cursuri after work din România, le-a pregătit pasionaților de industrii creative, noi cursuri senzaționale.

Andreea Raicu este noul ambasador Dalles GO și ea va susține împreună cu Dana-Maria Andrei, unul dintre cei mai cunoscuți business coach de la noi, un foarte așteptat curs de Personal Branding. Cursanții vor învăța ce înseamnă și cum se contruiește un brand, ce abilități personale pot transforma un profesionist în brand și cum se poate folosi capitalul de imagine acumulat.

Melania Țucureanu, unul dintre cei mai talentați absolvenți ai Școlii de design de la Cluj va susține cel mai complex curs de Design Vestimentar din mediu extra-universitar din România.
Timp de 20 de săptămâni ea îi va însoți pe pasionații de design într-o fascinantă călătorie ce pornește de la conceptul unei colecții și până la realizarea ei concretă și prezentarea în fața marelui public. Invitați speciali la acest curs vor fi atât designeri români cunoscuți, printre care Lena Criveanu și Lucian Broscățean, dar și alți specialiști din industria modei, în frunte cu Ovidiu Buta.

Geta Voinea, cea mai cunoscută specialistă în fashion hairstyling din România și unul din pionierii editorialelor de modă din presa glossy autohtonă susține cursul de Hairstyling, oferind totodată participanților posibilitatea de a face practică în saloanele ce îi poartă numele.

Narcisa Șimandan, make-up artistul care numără 15 ani de colaborări cu majoritatea designerilor și vedetelor din România, va completa modulul de Make-Up (Începători și Avansați) susținut de Nick Barna, cu un nou curs de Make-up Pro, destinat celor care doresc să facă pasul următor în carieră și să deprindă acele trucuri care le garantează intrarea în lumea machiajului profesionist.

Marius Tudosiei, realizatorul emisiunii ¨Sănătatea în bucate¨ de la Digi 24, invită participanții de la cursurile de Cooking într-o călătorie fascinantă în bucătăriile lumii.
Fiecare curs va însemna o nouă destinație, în care cunoști nu doar rețete speciale, ci și moduri de viață diferite și oamenii extraordinari care le trăiesc.

Nu  lipsesc din portofoliul Dalles GO nici cursurile cu tradiție ale școlii. Ovidiu Buta – fashion director GQ coordonează împreună cu Irina Markovits, consultant de stil, cursurile de Stilism & Tendințe în Modă. Fotografii Ionuț Staicu și Mihai Musceleanu decodifică pentru tine tainele Fotografiei. Ieana Răducanu, redactor-șef Elle Decoration și Irina Neacșu, arhitect și designer de obiect, inițiază cursanţii în regulile Designului Interior. Cursurile profesionale de PR sunt susținute de către Ioana Mănoiu, co-founder GMP PR, în timp ce Alex Negrea, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști de marketing digital și rețele de socializare, îşi iniţiază cursanţii în domeniul fascinant al Social Media.
Cosmin Nastasa, partener iLeo e gata să împărtășească toate secretele pe care le folosesc profesioniștii si agențiile în campanii online, în cadrul cursului de Comunicare Online. Catedra de profesori este completată de talentatul duo de la cursurile de Actorie, format din actorii Filip Ristovski și Rareș Andrici, care promit cursanților o experiență efervescentă! În urma unui parteneriat încheiat cu Teatrul Act, primul teatru independent din România, mare parte din ore, precum și spectacolul de absolvire, au loc în sala teatrului.

Cursurile Dalles GO au loc după ora șase seara, pe parcursul a 12 săptămâni și pot fi urmate de un modul opţional de alte 6 săptămâni, pentru aprofundarea cunoştinţelor şi abilităţilor proaspăt formate. Detalii despre cursuri, profesori și înscrierile găsiți pe www.dallesgo.ro / info@dallesgo.ro, pe pagina de facebook Dalles Go sau sunând la 0769 041 711.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alina pe 22 Dec 2014, 17:47
    Spun NU

    Nu mi-a placut nimic din ce am vazut acolo. Organizare foarte proasta. Nu ma asteptam la asa ceva. Inghesuiala si mizerie. In doua cuvinte am spus tot!

    0
    0

  • Valentina pe 18 Nov 2014, 11:32
    Parerea mea!

    Vorbesc pentru toate fetele care isi doresc sa invete sa machieze: Fetelor, cautati, analizati, verificati foarte bine inainte de a va inscrie la o scoala! Asa cum va cautati un medic ginecolog bun, asa sa va cautati si o scoala buna daca vreti sa fiti respectate si sa nu aruncati banii degeaba. Nu e de glumit. Nu vreau sa fac anti-reclama dar am cheltuit foarte multi bani cu aceste cursuri si am invatat fix ce invatasem de pe youtube inainte sa ma inscriu la cursurile de makeup de la Dallesgo.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod