Andreea Marin, Lili Sandu si Jojo au purtat ieri rochii de designer ce pot fi inchiriate de la DRESSBOX

Andreea Marin, Lili Sandu si Jojo au purtat ieri rochii extrem de elegante apartinand unor case de moda internationale renumite, modele ce pot fi inchiriate, la preturi incepand de la 295 de lei, de pe magazinul online DRESSBOX, www.dressbox.ro.

Andreea Marin a prezentat ieri un maraton caritabil la o televiziune din Chisinau unde, pe parcursul orelor de transmisie in direct, a purtat trei rochii apartinand unor branduri internationale.

Vedeta a ales un model Valentino, de 10.500 de lei, din crepe, decorat cu volane si funde, care poate fi inchiriat cu 790 lei, apoi un model Alice+Olivia, din material paietat albastru electric, de 2800 de lei, ce poate fi inchiriat cu 330 lei, si un model Antik Batik, cu paiete multicolore si insertii din voal, de 2700 lei, ce poate fi inchiriat cu 295 lei.

Lili Sandu a prezentat show-ul “Danseaza printre stele”, de la Antena 1, intr-o rochie Blumarine, din material paietat si margele, de 16.000 de lei, ce poate fi inchiriat cu 995 lei.

Nu in ultimul rand, Jojo a ales sa poarte aseara la “Danseaza printre stele” o rochie Versace din material paietat si cristale de culoare argintie, de 4600 lei, ce poate fi inchiriat cu 495 lei.



Rochiile alese de vedete sunt doar cateva dintre creatiile marilor designeri internationali ce pot fi purtate de femeile din Romania fara ca acestea sa plateasca mii de euro, cat ar fi pretul original.

Doamnele si domnisoarele care isi doresc sa aiba aparitii de neuitat la evenimente, purtand rochii ce au fost, multe dinte ele, purtate de vedete la Oscaruri, Globuri de Aur sau Grammy, le pot inchiria pentru cateva zile de la DRESSBOX, la preturi de pornesc de la 150 de lei, cu 90% mai putin decat cel din magazine.

Pentru un cost atat de accesibil, practic oricine isi poate face aparitia la un eveniment purtand o rochie Gucci, Versace, Prada, Valentino sau Herve Leger.

Conform conceptului ajuns si in Romania, rochia se comanda online pe www.dressbox.ro, apoi modelul se poate ridica direct de la showroom-ul din Bucuresti sau este trimis acasa prin curer.

Perioada de inchiriere este de 4 zile.

Clientelele care vor sa probeze mai multe rochii de seara inainte de a inchiria pe cea dorita, o pot face in showroom-ul recent deschis in Bucuresti, pe Bd. Dacia 78. Aici vor avea la dispozitie un stilist personal, care le va ajuta sa gaseasca cele mai inspirate tinute.

Cu o colectie de peste 700 de rochii de inchiriat, aduse de la cele mai recente prezentari de moda, DRESSBOX este un vis implinit pentru femeile care isi doresc o tinuta diferita pentru fiecare ocazie speciala, dar fara sa plateasca o mica avere.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod