Kate şi William, nunta regală: 7 secrete despre rochia de mireasă

Kate Middleton şi Prinţul William se vor căsători pe data de 29 aprilie 2011 la ora 11.00 locală (13.00 ora României) la catedrala Westminster Abbey. După ceremonie, la ora 1.25pm (3.25 pm), tinerii căsătoriţi vor apărea la balconul palatului Buckingham, aceasta fiind şi prima lor apariţie ca soţ şi soţie. În dimineaţa nunţii, cei 1.900 de invitaţi vor sosi la Westminster Abbey începând cu ora locală 8.30, cu două ore şi jumătate înaintea începerii ceremoniei.


Kate şi William s-au logodit după o relaţie de opt ani, iar data de 29 aprilie 2011 va fi declarată sărbătoare naţională.

Au existat extrem de multe zvonuri despre rochia de mireasă a viitoarei Prinţese de Wales. Până acum nimic nu se ştie sigur şi, spre dezamăgirea tuturor, vestimentaţia lui Kate va fi făcută publică în ziua nunţii. Află acum de la Eva.ro cele 7 secrete despre rochia de mireasă pe care întreg mapamondul o va vedea pe 29 aprilie.
1 din 8

Un designer român i-a creat o rochie

În decembrie 2010, ziarele titrau că un român ar putea să o îmbrace pe viitoare prinţesă: "Am primit o propunere de a participa la un concurs 'Creează o rochie pentru viitoarea soţie a prinţului William' şi am intrat bucuros în competiţie", povestea designerul Lorand Coza, care a lucrat jumătate de an la crearea acestei rochii. Cu 1.500 de trandafiri confecţionati manual şi 1.000 de metri de tul, minunăţia de rochie cântărea 85 de kg. Se pare că Lorand nu a câştigat competiţia.
19 Aprilie 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod