GAROU A TRANSMIS O LISTA DE 50 DE CERINTE PENTRU CONCERTUL DE LA SALA PALATULUI.

GAROU, unul dintre cei mai iubiti cantareti canadieni ai ultimilor ani, isi doreste sa lucreze cu echipa din Romania pentru concertul pe care il va sustine la Sala Palatului pe 8 aprilie.
Artistul, care are deja 3 discuri de platina si vanzari record de albume in toata lumea, ajunge pentru prima data in Romania cu un concert-eveniment bilingv: “Rhythm and Blues” si a lasat deja pentru fanii sai din Romania un mesaj video: http://youtu.be/OEGvldPD5-k.

GAROU, artistul care a cucerit iubitorii de musical cu rolul Cocosatului din “Notre Dame de Paris”, a transmis organizatorilor www.vreaubilet.ro o lista de aproape 50 de cerinte printre care se numara specialisti de make-up, hair, stilist, medic, chiropractor, masseur terapeut, echipa de security, bucatar din Romania.
Make-up artistul Mirela Vescan si hair-stylistul Laurent Tourette se vor ocupa de look-ul cuceritor al artistului GAROU la primul sau concert din Romania.

Artistul isi doreste pentru echipa sa un mic-dejun de tip american cu cereale, fructe, oua, bacon, paine de casa, briose, branzeturi, iaurturi si suc stors din fructe proaspete, un pranz de tip bufet suedez cu cel putin 6 feluri de mancare servite, supe, salate, carne, peste, garnituri de legume, iar la desert, branzeturi, inghetata si budinci si o cina tot de tip bufet suedez.
GAROU prefera mierea, strugurii verzi, ciocolata si vinul rosu, pentru ca organizatorii au fost rugati sa respecte o lista lunga de cerinte ale artistului printre care primele erau acestea.

O mare parte din biletele la concertul GAROU au fost deja vandute, iar organizatorii evenimentului, www.vreaubilet.ro ofera pana pe 8 martie “Biletul cu  inimioara” cu 20% reducere la toate spectacolele organizate de ei (Garou, Ray Wilson, trupa Bond, Pablo Alboran). Biletele se pot cumpara de pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Salii Palatului si de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod