Stejarii Country Club organizează selecția pentru Școala de Înot Camelia Potec, ediția 2015

Stejarii Country Club organizează duminică, 15 martie a.c., începând cu ora 10:00, etapa de selecție pentru Școala de Înot Camelia Potec, dedicată copiilor pasionați de nataţie. Atât procesul de selecție cât și cursurile ulterioare sunt puse gratuit la dispoziția juniorilor interesați.
“Stejarii Country Club continuă seria de proiecte inițiate în anul 2014 pentru susținerea copiilor în vederea obţinerii de performanțe sportive, pregătind astfel o nouă generație de campioni la natație”, a declarat Mihai Popa, manager operaţional Stejarii Country Club.

Scopul evenimentului este acela de a identifica în rândul micilor iubitori de înot, 60 de copii care au potențial de a deveni campioni. Copiii vor fi examinați prin efectuarea unor exerciții fizice atât în apă, cât și pe uscat. Nu este necesar ca aceștia să știe să înoate, ci doar să nu aibă teamă de apă.
Stejarii Country Club va pune la dispoziția celor selecționați cursuri gratuite de înot cu instructori profesioniști, oferind condiţii ce întrunesc standarde internaționale. Antrenamentele vor avea loc în perioada martie – decembrie 2015. Selecţia şi programul se vor desfăşura sub îndrumarea Cameliei Potec, Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

“Este necesar să investim permanent în tinerele talente ale țării noastre, să încurajăm și să susținem copiii pasionați de natație pentru a obţine performanţe.
Apreciez și susțin inițiativa Stejarii Country Club privind toate programele sportive gratuite pe care le desfășoară pentru copii, acordându-le astfel şansa de a evolua”,
a declarat Camelia Potec.

În anul 2014, Stejarii Country Club a găzduit Concursul Național de Înot “Camelia Potec. În căutarea viitorilor campioni” – eveniment care a reunit 260 de copii din 10 orașe ale României alături de instructori și de membrii familiilor participanților. Astfel, au fost selectați 24 de copii care au beneficiat gratuit de evaluare tehnică și psihologică, de echipamente și de un program specializat de instruire pe parcursul a două cantonamente de pregătire organizate în cadrul clubului.

Selecția pentru Școala de Înot Camelia Potec se adresează copiilor din București și din județul Ilfov, cu vârste cuprinse între 7 și 8 ani, care sunt începători în domeniul înotului și nu sunt legitimați la cursurile altor cluburi sportive.

Pentru înscriere, părinții copiilor trebuie să trimită un set de informații (detalii aici) la adresa inot@stejariicountryclub.ro până joi, 12 martie 2015, în limita a 200 de persoane.

Pentru mai multe detalii despre selecție, poate fi apelat numărul de telefon 0740.036.603.

Mai multe informații despre Stejarii Country Club pot fi accesate pe site-ul www.stejariicountryclub.ro și pe pagina de Facebook a complexului.

Stejarii Country Club este un proiect selectat în cadrul Programului Operațional Regional și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.
Axa prioritară 5: Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod