Carmen Negoita, Jorge si Carmen Bruma alearga la maraton pentru a sprijinii sportivii paralimpici romani sa ajunga la Olimpiada de la Rio

Carmen Negoita, Jorge si Carmen Bruma se numara printre vedetele care vor participa, in data de 20 iunie, la maratonul caritabil DHL Stafeta Carpatilor, ce va avea loc intre Predeal si Poiana Brasov.
Cei trei vor alerga alaturi de sute de alti participanti care se alatura acestui eveniment atat pentru a celebra sportul si sanatatea pe care o ofera miscarea in aer liber, cat si pentru a sustine drumul sportivilor paralimpici romani catre Rio, acolo unde se va desfasura Olimpiada din 2016.

Daca pentru Carmen Negoita si Carmen Bruma acesta nu este primul maraton la care participa, pentru Jorge este o premiera. Revenit intr-o forma de zile mari, avand trupul perfect si bine definit, gratie antrenamentelor din ultimele luni, artistul este pregatit pentru a alerga sapte kilometri la proba de stafeta.

„Cel mai mult am alergat 20 de kilometri, insa nu la maraton, ci pe cont propriu, pentru antrenament.
A fost acum cativa ani buni. In ultima perioada am fost focusat pe antrenamente de crestere a masei musculare. Imi place insa sa joc fotbal si, o data pe saptamana, alerg doua ore non-stop. Nici nu simt. In ultimii ani, am invatat sa nu mai fiu in competitie cu nimeni, ci doar cu mine insumi, iar maratonul consider ca este provocarea perfecta. Este pentru prima oara cand particip la un maraton si sunt bucuros ca-i pot sustine pe sportivii paralimpici romani pentru Olimpiada 2016. Le urez mult succes!”
, declara Jorge.

„Cel mai mult am alergat 11 kilometri.
Daca esti pasionat de alergat pastreaza acest obicei, daca nu, lucreaza ca sa ajungi pasionat. Poate nu vei alerga cel mai repede, cel mai mult, dar, daca lucrezi constant, vei descoperi singur beneficiile si iti vei dori mai mult. Alergatul este cea mai accesibila forma de terapie”
, declara Carmen Negoita.

Participantii la Maratonul DHL Stafeta Carpatilor vor alerga pe traseul traditional Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Poiana Brasov, unde inaltimea de la start este de 1021 de metri, iar cea de sfarsit de 800 de metri.
Alergatorii individuali pot alege sa concureze la semimaraton (21 km) sau la maraton, pe distanta de 42,195 km. Formele alternative de inscriere sunt echipe – stafeta (6 persoane x 7 km fiecare, masculin, feminin sau mixt).

Smiley va sustine, dupa festivitatea de premiere, un concert special care va avea loc pe platoul Stanei Turistice de la Poiana Brasov. Concertul este dedicat in primul rand participantilor, dar este deschis publicului.

In acest an, Maratonul DHL Stafeta Carpatilor va dona toate fondurile stranse Comitetului National Paralimpic pentru a sustine drumul sportivilor paralimpici romani catre Rio, unde se va desfasura Olimpiada din 2016.

Inscrierea in competitie se realizeaza accesand site-ul www.maratondhl.ro pana la data de 13 iunie, prin completarea formularului de inscriere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod