Scarlett Johansson in razboi cu presa

Actrita intentioneaza sa-i cheme in instanta pe reprezentantii revistei Cosmopolitan, din cauza unor "citate fabricate" introduse intr-un interviu publicat, conform celor de la Guardian.co.uk.

Se pare ca aceste declaratii au fost incluse intr-un interviu pe care Scarlett l-a acordat celor de la Cosmopolitan. Titlul materialului este "Scarlett: De ce m-am maritat", iar printre declaratiile fabricate se numara:" "Eu si Ryan suntem indragostiti si ne bucuram de relatia noastra" sau "Suntem la fel ca orice alt cuplu - ne simtim norocosi ca suntem impreuna".


Actrita sustine ca nu a declarat niciodata lucrurile acestea. "In prezent asteptam sa vedem care este raspunsul celor de la Cosmopolitan. Dar am luat legatura cu avocatii si in cazul in care cei de la Cosmopolitan nu rectifica afirmatiile, vom lua masuri legale", declara agentul actritei, Marcel Pariseau.

Pe de alta parte, imediat a aparut si un comunicat de presa in care se precizeaza care este pozitia revistei: "Revista Cosmopolitan a tiparit un interviu cu Scarlett Johansson care a inclus o serie de citate referitoare la mariajul vedetei, preluate de la o agentie de stiri.
Am folosit aceste informatii cu buna credinta, considerand ca interviul a avut loc cu aprobarea doamnei Johansson si a agentului ei".
17 Decembrie 2008
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod