Patrick Swayze, internat in spital

Actorul Patrick Swayze, diagnosticat cu cancer pancreatic, s-a internat in spital, unde primeste tratament impotriva pneumoniei de care sufera, informeaza site-ul dailynews.com.
Actorul Patrick Swayze, diagnosticat cu cancer pancreatic, s-a internat in spital, unde primeste tratament impotriva pneumoniei de care sufera, informeaza site-ul dailynews.com. Vineri, 9 ianuarie, starul ar fi trebuit sa participe la o conferinta de presa pentru promovarea noului sau serial, "The Beast", in care joaca rolul unui agent FBI.

Abbe Raven, CEO A&E Television Networks, reteaua de televiziune care difuzeaza serialul "The Beast", a anuntat: "Patrick s-a internat in spital.
Ne-a rugat sa mergem mai departe cu desfasurarea evenimentelor. Ii dorim multa sanatate si toate cele bune.".


Bob DeBitetto, presedintele A&E, a adaugat: "Patrick s-a internat in spital pentru a ramane sub observatie, dupa ce s-a imbolnavit de pneumonie. Doreste sa stiti ca ii pare foarte rau pentru ca nu poate fi aici si planuieste sa se intoarca la activitatile de promovare a serialului 'The Beast' de indata ce se va pune pe picioare.".

Miercuri seara, 7 ianuarie, intr-un interviu acordat Barbarei Walters, actorul a marturisit: "Poti paria ca trec prin iad.
Si abia am vazut inceputul... Exista foarte multa teama. Se petrec foarte multe lucruri. Da, sunt speriat. Da, sunt suparat si nervos. Da, ma intreb: 'De ce eu?'".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod