Fergie, femeie casatorita

Sambata, 10 ianuarie, cantareata trupei Black Eyed Peas, in varsta de 33 de ani, si Josh Duhamel, 36 de ani, au devenit sot si sotie. Cei doi si-au unit destinele la Biserica Estates Vineyards din Malibu...
Sambata, 10 ianuarie, Fergie, cantareata trupei Black Eyed Peas, in varsta de 33 de ani, si Josh Duhamel, 36 de ani, au devenit sot si sotie. Cei doi si-au unit destinele la Biserica Estates Vineyards din Malibu, fiind inconjurati de prieteni, familie si... sute de trandafiri roz, precizeaza People.com.

Vedeta, pe numele ei real Stacey Ferguson, "a aratat extraordinar" la nunta, dupa cum a declarat o sursa apropiata cuplului. Desi ocupata cu detaliile nuntii, Fergie nu a renuntat la programul obisnuit de exercitii fizice.
Aceeasi sursa a mentionat faptul ca artista "a scapat de toate kilogramele in plus".

La nunta, Fergie a purtat o rochie alba de mireasa, marca Dolce & Gabbana, care a contrastat cu tinutele negre ale celor zece domnisoare de onoare. Alaturi de inelul de logodna, cu diamant de patru carate si un design special creat pentru ea, Fergie poarta si o foarte ingusta verigheta din diamant. Verigheta lui Duhamel este din aur alb, iar ambele inele sunt gravate cu mesaje personale.

La receptia organizata imediat dupa ceremonie au participat, printre altii: membrii trupei Black Eyed Peas, inclusiv will.i.am, Slash, Mario Lopez, Kate Hudson - colega din viitorul film al artistei, "Nine", proaspetii parinti Rebecca Romijn si Jerry O'Connell, Kid Rock, precum si colegii lui Josh din serialul "Las Vegas", James Caan, Molly Sims si Vanessa Marcil.


Familia lui Duhamel, sosita la eveniment din Dakota de Nord, s-a aratat extrem de incantata de casatoria celor doi, dupa cum afirma un prieten al cuplului, citat de People: "Familia lui este foarte fericita. O iubesc cu adevarat pe Fergie si sunt atat de fericiti sa o primeasca in familie.".

Mario Lopez, bun prieten al artistei, a afirmat: "Josh este un tip minunat. O sa le fie extraordinar de bine impreuna.".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod