Noul Hachiko: Câinele Husky care își așteaptă în fiecare zi stăpâna să iasă de la serviciu

Oamenii cred adesea că e abandonat. Dar acest Husky cu privire tristă nu-i al nimănui: opt ore pe zi, el își așteaptă răbdător stăpâna să iasă de la serviciu.
În fiecare zi, trecătorii și clienții unui magazin Mega din orașul Kaliningrad, din Rusia, văd un Husky cu ochi albaștri care stă liniștit în același loc. El este noul Hachiko, doar că povestea lui nu este una tristă.

Câinele loial își așteaptă cuminte până când stăpâna termină programul de lucru: timp de opt ore, până când o vede pe Svetlana ieșind pe ușă, nu se mișcă de acolo. Apoi pleacă împreună acasă.

Povestea a devenit virală în Rusia, după ce câinele a atras atenția oamenilor, care credeau că frumosul Husky fusese abandonat. Apoi jurnaliștii de la portalul media klops.ru au descoperit-o Svetlana și au aflat că patrupedul nu este abandonat.
Ea a fost nevoită să lase un mesaj scris pe o foaie prin care explică situația. "Acest câine nu este abandonat!!! Își așteaptă stăpâna să iasă de la serviciu!", a scris Svetlana.

I-a înnebunit pe vecini: urla din zori până seara


Câinele nu suferă de frig sau de foame și și-a făcut acest obicei de a veni după ea la serviciu, a explicat Svetlana. Când îl lăsa singur acasă, acesta urla de dimineață până când ea se întorcea, înnbunindu-i pe vecini. Cum Svetlana stă cu chirie într-un apartament și se temea să nu fie dată afară, n-a avut încotro, a trebuit să-l ia cu ea peste tot. Așa că, în fiecare dimineață, câinele o trezește și o zbughește entuziast spre ușă.

Apoi pornesc împreună spre magazinul unde lucrează ea.

Cât e ziua de lungă, Svetlana verifică din când în când dacă tovarășul ei este bine, îl plimbă timp de zece minute și petrec împreună toată pauza ei de masă, de 40 de minute.

Fiind o rasă obișnuită cu frigul, Husky nu are nicio problemă să stea tot timpul afară. În plus, îi face bine să interacționeze cu oamenii și cu alte animale, spun specialiștii.

"Are o privire tristă fiindcă nu sunt lângă el și i-e dor de mine.

Chiar dacă îl las dezlegat, stă în același loc și mă așteaptă", a explicat stăpâna lui.

Nimeni nu știe numele câinelui


Svetlana nu vrea să dezvăluie numele câinelui, de teamă să nu i-l ademenească cineva și să i-l fure.

Câinele loial își iubește stăpâna de când era pui. Când cineva l-a adoptat pe tatăl lui din adăpostul în care era ținut, puii au fost vânduți. Svetlana s-a îndrăgostit de micuțul Husky, iar a doua zi proprietarii adăpostului au sunat-o, spunându-i că puiul urlă într-una după ea. Svetlana l-a luat și de atunci sunt nedespărțiți. Dar încă mai trebuie să lase mesaje pe copacul lângă care acesta o așteaptă: "Câinele nu este abandonat! Lucrează! Păzește copacul! Stăpâna e în magazin", scrie pe bilet.

După ce a devenit celebru, câinele ei a apărut și pe Instagram, iar popularitatea lui a explodat în Rusia.

"Eu nu-l consider un animal. E prietenul meu, copilul meu. Avem același semn zodiacal, amândoi suntem Capricorni. Îl înțeleg perfect și el mă înțelege pe mine", a declarat Svetlana pentru klops.ru.

Aici găsiți și întreaga poveste a lui Hachiko: 14 imagini rare cu cel mai devotat câine din lume 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod