Lumea văzută de sus: Cele mai bune 20 de imagini aeriene din 2020

Totul se vede altfel când privești de sus. O demonstrează și cele mai bune fotografii aeriene realizate în 2020.

Concursul dedicat celor mai bune fotografii aeriene și-a desemnat câștigătorii. Fotografi din 65 de țări s-au înscris în competiția The Aerial Photography Awards, juriul premiind 106 imagini în 23 de categorii. Clasamentul pe țări în funcție de numărul de premii este dominat de Belgia (care s-a impus în zece categorii), Rusia (nouă categorii) și Marea Britanie (opt categorii).

Participanții au fost invitați să trimită cele mai bune fotografii surprinse din drone, avioane, elicoptere, baloane sau zmeie.

Instantaneele au fost publicate pe conturile de Instagram și Facebook ale competiției.

Juriul compus din fotografi profesioniști și piloți i-a acordat marele premiu pentru fotografia aeriană a anului 2020, în valoare de 10.000 de dolari, belgianului Sebastien Nagy. Acesta s-a impus grație numărului mai mare de imagini înscrise în diverse categorii și a punctajului superior obținut.

"Pentru prima ediție, calitatea și diversitatea imaginilor premiate demonstrează că evoluția fotografiei aeriene și standardele acesteia au fost atinse astăzi.

Fotografii aerieni își dovedesc abilitățile pentru a ne uimi. Noi povești vizuale au fost create", a declarat Christophe Martin, cel care a înființat concursul. "Grație participanților și juriului, cele 22 de categorii creează o panoramă a celor mai interesante fotografii aeriene de până acum. Aceasta este o sursă specială de a inspirație pentru fotografi, piloții de drone și creatorii de conținut pentru a urma noi perspective", a mai spus acesta.

Bored Panda a publicat cele mai bune 20 de imagini aeriene din concursul The Aerial Photography Awards.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod