John Travolta, amenintat cu santajul

John Travolta a cerut politiei sa investigheze amenintarile de santaj care au fost facute asupra familiei sale, potrivit site-ului femalefirst.co.uk...
John Travolta a cerut politiei sa investigheze amenintarile de santaj care au fost facute asupra familiei sale, potrivit site-ului femalefirst.co.uk. Actorul, al carui fiu in varsta de 16 ani a murit pe 2 ianuarie in urma unui atac de cord, nu a facut publice detaliile santajului, dar se crede ca acestuia i s-au cerut bani dupa moartea fiului sau.

Avocatii familiei Travolta, Mike Ossi si Howard Butler, au declarat: "Din pacate, intr-o perioada marcata de o tristete profunda, exista anumiti indivizi care vor sa faca milioane de dolari in urma unor presupuneri mincinoase.
Nu vom permite acest lucru."

The Tribune, un ziar din Bahamas, locul in care a decedat fiul actorului in timp ce se afla in vacanta impreuna cu familia, sustine faptul ca politia a interogat doua persoane presupuse a avea legatura cu acest caz, printre care si un politician.

De asemenea, sustine femalefirst.co.uk, se presupune ca santajul se centreaza pe anumite fotografii cu Jett, fiul lui Travolta, pe care cineva ar vrea sa le faca publice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod